ZAŠTO MUŠKARCI OTKIDAJU NA MILF-OVE?! Ovo su razlozi zašto se momci lože na starije dame! (FOTO)
Foto: Profimedia

IZAZOVNE

ZAŠTO MUŠKARCI OTKIDAJU NA MILF-OVE?! Ovo su razlozi zašto se momci lože na starije dame! (FOTO)

"Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt koji je meni veoma privlačan"

Objavljeno: 10:43h

Kada je muškarac stariji od žene sa kojom je u vezi ili braku društvo na to gleda blagonaklono, ali šta je sa muškarcima koji se zabavljaju sa starijim ženama?

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova 24 godina starija žena su jedan od najpoznatijih parova sa dvocifrenom razlikom u godinama i to sa ženine strane. Zašto muškarci vole da se zabavljaju sa starijim ženama, otkrili su 200 muškaraca za knjigu “Starije žene, mlađi muškarci” autorke Felicije Brings.

Emanuel i Brižit Makron
Emanuel i Brižit Makron foto: Fonetap

- Kada sam upoznao Karolinu, nisam tražio stariju ženu niti ona mlađeg muškarca, ali se jednostavno dogodilo. Ja sam imao 39, a ona 55 godina. Naša veza je jedinstvena jer se ne zasniva na seksu, već na poverenju, poštovanju i ljubavi. Za 25 godina koliko smo zajedno nismo imali nijedan ozbiljan problem i još uvek smo veoma srećni, ispričao je Paulo (64).

- Starije žene jednostavno imaju taj oštriji intelekt koji je meni veoma privlačan. Uživam u razgovoru sa nekim ko je na tom nivou komunikacije kome se ja divim i koji cenim. Starije žene dobro poznaju sebe, imaju toliko toga da ponude i ne traže samo nekoga ko će biti dobar otac i izvor novca, rekao je Najdžel (37).

Za mnoge muškarce, bitno je da mogu mnogo toga da nauče od starijih žena jer su im te “lekcije” veoma izazovne i privlačne.

- Imam 24 godine i kada upoznam žene starije od 30 godina one su već sređene u životu i fokusirane. Znaju šta žele i to je privlačnije od bilo čega, naglasio je Den.

- Emocionalna stabilnost je ono što mi treba i to može da mi pruži jedino starija žena. Bar ja imam takvo iskustvo, rekao je Fred (28) koji svoju partnerku smatra svojom najboljom prijateljicom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.