NESREĆNI PAROVI ZODIJAKA: Ovi parovi se neće nikad istinski voleti
Foto: Profimedia

nije im suđeno

NESREĆNI PAROVI ZODIJAKA: Ovi parovi se neće nikad istinski voleti

Prosto im ne ide...

Objavljeno: 14:18h

Neki znakovi koliko god se voleli ne mogu imati dobru vezu.

Lav i Rak

Veza ovog dinamičnog para nikad dobro ne završava. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi celog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

Jarac i Vodolija

Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna i to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na temelju toga kako se osećaju, Vodolije su praktične. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Devica i Blizanci

U životu se možete voditi praktičnošću i realnošću ili snovima i po osjćaju, a ta dva načina života ne mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Device i Blizanaca. Zbog toga njihova veza ne može opstati. U kritičnim situacijama, kada se treba boriti za vezu ili odustati, Devica će mirno i staloženo otvoriti vrata i ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do takvih situacija će najčešće doći zbog navike Blizanaca da žive u snovima, dok Devica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Vaga i Bik

Ovaj par je poput ogledala, čvrsto povezan i na van se čini kao da telepatski komuniciraju, što im je u početku zanimljivo i još ih više zbližava, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. I zbog toga veza često puca. Bikova tvrdoglavost i Vagin očaj da se povremeno osećaju u pravu zabija poslednji ekser u sanduk. Budući da se jako dobro razumeju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a retko kad se ta očekivanja ostvare.

Škorpija i Ribe

Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osećajima. Njihove potpuno suprotne ličnosti, koje su u početku bile iskra strasti, mogu lako prerasti u požar koji će spaliti sve među njima, ostavljajući iza sebe tugu, bijes i razočaranje. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost s vremenom ugušiti.

Strelac i Rak

Ova dva znaka se ne bi trebali ni približavati jedan drugome, a kamoli ući u ozbiljnu vezu. Dok Rakovi veruju u onu staru poslovicu “strpljen – spašen”, Strelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strelcu nemir, a s vremenom i zameranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bes. Strelac obožava promene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju neprimećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi. Najveću vrednost u ljubavi Strelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok je Raku primarno emotivno se povezati. I ta velika razlika između emotivne i seksualne potrebe kod ovih znakova će na kraju presuditi njihovoj vezi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media