NE MOGU DA PRESTANEM, a ona je ŽENA MOG NAJBOLJEG PRIJATELJA!
Foto: Pixabay

nije lepo

NE MOGU DA PRESTANEM, a ona je ŽENA MOG NAJBOLJEG PRIJATELJA!

Jedne večeri sam je video u kafiću. Bila je jako uznemirena...

Objavljeno: 08:41h

Jedan muškarac poslao je priznanje i pitanje kolumnistkinji The Sun-a Dragoj Deirdre, a reč je o nečemu što je uradio najboljem prijatelju.

Prenosimo njegovo pitanje i njen odgovor.

"Draga Deidre,

Moj prijatelj i ja se bavimo dostavom nameštaja. Imam 32, a on 35 godina. Poznajemo se tri godine. On se uvek oko svega brine.

Dugo je bio opsednut idejom da će ga žena prevariti i na kraju se pretvorio u čoveka opsednutog kontrolisanjem svega što ona radi - proveravao je gde je i s kim se nalazi, birao s kim sme i s kim ne sme da se nalazi. Ona ima 34 godine.

Jedne večeri sam je video u kafiću. Bila je jako uznemirena. Prijateljica je pokušavala da je uteši, piše u pismu britanskom Sunu.

Prišao sam joj da vidim da li je sve u redu i ona mi je rekla da se upravo posvađala sa svojim mužem. Prijateljica je žurila kući, rekla je da je muž očekuje do 1 posle ponoći i nas dvoje smo ostali sami. Nije bila u stanju sama da ode kući, a ja sam ionako bio spreman za odlazak, pa sam joj ponudio prevoz.

U autu se potpuno slomila i, između ostalog, rekla mi je da ona to više ne može da podnese. Zaustavio sam auto i zagrlio je. A ona me je poljubila.

Bio sam potpuno šokiran, ali sam poljubac je bio divan. Doveo sam je kući 15 minuta nakon što ju je moj prijatelj, njen muž, očekivao. On ju je budan čekao i strašno su se posvađali. Rekla mu je da je gotovo i da pokupi svoje stvari. Sledeće veče me nazvala i otišao sam do nje da vidim kako je. Deca su spavala, a mi smo uskoro završili zajedno u krevetu.

Nakon te prve večeri nastavili smo da se viđamo kad god uspemo da ulovimo vremena. Nelagodno mi je u vezi svega toga, priča mi kako se moj prijatelj uredno pojavi svaki petak da pokupi decu na vikend i plače kako mu je žao i kako mu oni nedostaju.

Ja sam razveden i imam decu koja idu zajedno u školu s njihovom decom. A moj prijatelj je prošli petak pokupio decu u školi gde mu je jedna od nadobudnih mama spomenula da se viđam s njegovom ženom. Kad me je pitao što se događa, rekao sam mu da radim jedan posao u njegovoj ulici, što mi je poverovao. Ovaj put sam se izvukao, ali sledeći vjerojatno neću i uskoro ću morati birati između vrućeg seksa i prijatelja.

Ne želim se odreći ni njega ni seksa...

Deidre odgovara:

Ne zvuči mi kao da je u pitanju išta više od običnog seksa, a ona je ipak majka njegove dece.

Već si imao veliku ulogu u raspadu njegovog braka, a ovako riskiraš još više problema, ne samo sebi, već i svojoj i njegovoj deci. Nemoj se uplitati u njegove pokušaje da obnovi vezu sa svojom ženom.

Učini pristojnu stvar. Prekini aferu s njegovom ženom i daj im priliku da probaju da reše probleme u svojoj vezi.

Za tebe postoji toliko opcija. Sigurno postoji neko s kim ćeš pronaći sreću, a nema toliki prtljag.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.