ŠTA ŽENE ŽELE? Kada muškarac nema NOVCA, evo šta dolazi na prvo mesto!
Foto: Shutterstock

iskreno

ŠTA ŽENE ŽELE? Kada muškarac nema NOVCA, evo šta dolazi na prvo mesto!

Devojke su rekle da postoji mnogo stvari koje one pored novca traže kod svog savršenog muškarca

Objavljeno:

Iako se često priča o tome da žene uvek traže muškarce sa debelim novčanicima, svi znaju da je to delimično tačno i da će se devojke zaljubiti i u muškarce koji nisu finansijski jaki.

Međutim, postavlja se pitanje, šta devojke traže kod muškaraca koji nemaju novca.

Portal "muskimagazin.rs" je uradio nekoliko anketa u nadi da će odgovoriti na ovo pitanje pitanje. Devojke koje su bile ljubazne da im odgovore na ova pitanja su rekle da postoji mnogo stvari koje one pored novca traže kod svog savršenog muškarca. Ovo su njihovi odgovori:

1. Fizički izgled

Na prvom mestu se nalazi fizički izgled. Devojke su rekle da novac nije toliko bitan koliko izgled muškaraca i da, ako muškarac nije privlačan, devojkama novac neće priuštiti veliko zadovoljstvo. Muškarac mora imati držanje, dobar stil i mora biti uredan. Naravno, fizički atributi poput velikih ruku, jakih leđa i isklesanog stomaka su poželjni.

2. Smisao za humor

Devojke ne vole dosadne i tipove koji "smaraju", već traže nekog ko će ih nasmejati i sa kim će im biti zanimljivo. Zato oni koji imaju dobar smisao za humor prolaze tamo gde milioneri ne mogu.

3. Romantičari

Devojke takođe traže muškarca koji će učiniti sve da se one osećaju posebno i koji će na sve načine demonstrirati svoju ljubav. Zbog toga dobro prolaze muškarci koji su romantični i koji se ne stide da kažu „Volim te“ nekoliko puta u toku dana.

4. Seks majstori

Htele one to da priznaju ili ne, ženama je važno kakav je muškarac u krevetu. Jedna od naših ispitanica je rekla „ Novac vas ne može zadovoljiti u krevetu“, i tu se sa njom potpuno slažemo. Ako ste muškarac koji svoje talente pokazuje ispod pokrivača, onda ćete biti vrlo uspešni kod žena.

5. Razumevanje

Skoro sve žene su rekle da od muškarca očekuju podršku i razumevanje i da je to čitava suština uspešne i duge veze. Muškarci koji razumeju i rešavaju sa devojkama njihove probleme ubrzo postaju savršeni muškarci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Muskimagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.