U KREVETU JE ODLIČNA, ALI OVO NISAM MOGAO DA JOJ ZABORAVIM! Ljubavni problem ovog muškarca mnoge je iznervirao!
Foto: Promo

zanimljivo pitanje

U KREVETU JE ODLIČNA, ALI OVO NISAM MOGAO DA JOJ ZABORAVIM! Ljubavni problem ovog muškarca mnoge je iznervirao!

Da li su ovo dupli standardi?

Objavljeno:

Deidre Sanders preko 25 godina za britanski "San" odgovara na probleme s kojima se susreću muškarci i žene.

Najviše je, očekivano, ljubavnih problema, a imaju ih čak i oni koji su ‘sveže’ zaljubljeni.

- Bio sam prijatelj s povlasticama, tačnije, imao sam seks sa jednom prekrasnom devojkom. Nakon nekog vremena počela se stvarati ljubav među nama, ali i problemi. Pre nekoliko nedelja imali smo svađu koja je započela raspravom oko toga u kojem smjeru ide naša veza. Vrlo brzo svađa je eskalirala dok se nismo počeli prepucavati oko prošlosti.

- Ja imam 27, a ona 25 godina i bilo je zabavno kada smo se samo nalazili zbog seksa – ali sada kada je u pitanju moguća veza, stalno mi se po glavi motaju muškarci s kojima je bila dok smo mi već bili zajedno - počeo je priču 27-godišnjak.

- Upoznao sam je kod prijatelja, pola godine nakon što sam raskinuo sa devojkom. I ona je nedugo pre upoznavanja raskinula s dečkom i odmah smo se povezali. Nije baš moj tip, ali je zgodna. Sviđa mi se, super nam je provoditi vreme zajedno, a i seks je senzacionalan. Nisam ni ja svetac, ali moram priznati da sam pomalo tradicionalan pa ne mogu da prestanem da razmišljam o muškarcima s kojima je bila. Znam da se ne bi trebao žaliti s obzirom na to da tada nismo bili službeno zajedno, ali ne mogu pomoći sebi.

Bila je iskrena, a ja ludim pri pomisli da je ona bila s drugima u trenutku kada smo se mi već poznavali. Zna da me to smeta i puna je razumevanja. Uložila je puno u vezu proteklih par mjseci i želi da sve rešimo. Ali ja ne mogu da pomognem sebi, a isti sam problem imao i sa bivšom.

Pitam se radim li dramu oko ničega ili žurim bezveze u vezu sa devojkom koja nije moj tip, samo zato što sam usamljen - napisao je anonimni čitatelj.

Deidre ga je upozorila kako su tu u pitanju dvostruki standardi, pa je razumljivo to da nije bila vezana za jednu osobu, ako joj ona nije nudila ništa osim povremenog seksa.

- Razmisli dobro i odluči želiš li pustiti ovu devojku da ode iz tvog života. Ako ti je zaista posebna, reci joj da želiš pravu vezu i napomeni kako to uključuje samo vas dvoje - zaključila je Deidre u svojoj kolumni za The Sun.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.