Želeo je da se RAZVEDE, jer više nije ZALJUBLJEN: Savet koji je dobio od SVEŠTENIKA naterao ga je da RAZMISLI, A I VAS ĆE (VIDEO)
Foto: Pixabay

ZA SVE POSTOJI REŠENJE

Želeo je da se RAZVEDE, jer više nije ZALJUBLJEN: Savet koji je dobio od SVEŠTENIKA naterao ga je da RAZMISLI, A I VAS ĆE (VIDEO)

Ljudi se danas mnogo lakše odlučuju na razvod, nego što su to radili nekada

Objavljeno: 09:08h

Razvod je oduvek bio stvar kontroverzi. Povećana stopa razvoda se jednostavno ne može kontrolisatI i čini se da je postala normalna stvar da jedan par ide iz jednog braka u drugi.

Pastor Džon Piper iz "Desiring Goda" je na vrlo dobar način opisao ovaj problem nakon što mu je jedan čovek rekao svoju situaciju. Naime, sin tog čoveka je nakon samo dve godine braka želeo da se razvede jer više nije bio zaljubljen. Sveštenik Džon je rekao koja je prava vrednost braka.

„To što ste u braku ne znači i nužno da ste zaljubljeni“, rekao je. Brak je najteži odnos u kojem čovek treba da ostane i isto tako odnos koji obećava slavnu, jedinstvenu i izdržljivu radost za sve one koji imaju snage da ostanu u njemu.

Čak je i spomenuo važan koncept braka, a to je odnos koji Hrist ima sa svojom Crkvom. Ako se razvedete jer više niste zaljubljeni, nema više ništa plemenitog, ničeg lepog, ničeg uzvišenog, ničeg važnog što bi moglo dovesti do toga.

Način na koji je muškarac posvećen braku je slika onoga kako Hrist voli svoju Crkvu.

BONUS VIDEO: OBESMISLIO KALAŠNJIKOV U 3 SEKUNDE! Ruski vojnik demonstrirao odbranu od moćne puške!

(Espreso.co.rs/Viraler.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.