ŽENE OTKRILE: Baš ovakva muškost im se najviše SVIĐA!
Žene su otkrile kakav muški polni organ im se najviše sviđa, Foto: Profimedia

ISKRENE

ŽENE OTKRILE: Baš ovakva muškost im se najviše SVIĐA!

"Ništa s previše vena, to je zastrašujuće"

Objavljeno: 10:08h

Nema muškarca koji se ponekad nije zapitao šta žene misle o njegovom penisu. Budući da se penisi međusobno razlikuju po brojnim karakteristikama, ekipa britanskog Metroa odlučila je da proveri kakvi se penisi najviše sviđaju ženama.

Evo kakve su odgovore dobili.

"Ništa s previše vena, to je zastrašujuće. Neki penisi jednostavno ljutito gledaju u tebe. Srednja veličina je uvek dobra i ružičasta boja."

"Penisi bez kožice su mi lepši jer izgledaju puno urednije. Kožica jednostavno izgleda žalosno. Debljina je bitnija nego dužina, idealno je da je širok poput bočice dezodoransa. Volim i penise koji izgledaju ljutito s mnogo vena."

"Jednom sam bila s frajerom koji je imao zakrivljen penis i uspeo je da dodirne mesta koja drugi penisi nisu mogli. Takođe mi je ulazio u usta pod idealnim uglom."

"Ne volim baš obrezane muškarce jer ne znam šta bih s njihovim penisima. Kad ima kožice znam šta radim. Osim toga nisam baš izbirljiva, iako mislim da niko ne voli jako zakrivljene penise."

"Nedavno sam se susrela sa stvarno širokim i ravnim penisom. Bio je širok poput limenke Koka Kole i zaista sam uživala."

"Uopštee nije bitno kako izgleda dok god radi sve što treba. Iako, mislim da zakrivljeni penisi puno bolje gađaju prava mesta."

"Nemam poseban tip, ali volim penise koji me iznenade kad narastu u erekciji. Nisam previše oduševljena obrezanim penisima."

"Mislim da bih se mogla snaći s bilo kakvim penisom. Ako je jako velik, to prilično usporava stvari, pa preferiram nešto kraće penise. Ako moram da biram između dužine i širine, moj glas ide širini."

"Volim penise s kožicom, ali više zbog funkcionalnosti nego zbog estetike. Ne volim ni kad su previše dugi ili tanki. Sviđaju mi se i oni s puno vena jer vidiš kako su čvrsti. Dlake su mi prihvatljive na testisima, ali ne na penisu."

"Preferiram penis bilo koje veličine i oblika ako je pričvršćen za samopouzdanog i entuzijastičnog partnera koji želi da me zadovolji."

"Volim debele penise s mnogo vena. Ne sviđa mi se kožica jer zbog nje izgledaju manje. Nemam problema sa zakrivljenošću i ne moraju biti jako dugi, ali debeli i ponosni penisi su mi najdraži."

"Volim glatke i čvrste penise jer me jako pali da pružam oralni seks, a to je uvek prijatnije s lepim penisom. Što se tiče seksa, lagana zakrivljenost mi odgovara, ali veće ne znači nužno bolje. S prevelikim penisima najčešće je više gnjavaže nego zadovoljstva."

"Volim kraće penise, a druge karakteristike me ne zanimaju. Mislim da je uvek više stvar u tehnici nego u veličini i obliku, ali seks s predugim penisom može biti jako bolan. Ostavljala sam frajere samo zato što im je penis bio prevelik."

"Dok radi šta treba, meni je dobro. Genitalije su generalno ružne. Jedino ne volim da su agresivni i ne volim ljubičastu boju."

"Preferiram penise prosečne dužine ili kraće. Prilično mi se sviđa kad imaju veliki glavić. Ipak, važnije mi je kakva je osoba, koliko je otvorena prema isprobavanju novih stvari."

BONUS VIDEO: ONA JE FITNES KRALJICA: Svoje telo je dovela do savršenstva, a ima jedan SAVET za vas!

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.