Sladunjave poruke, srca na svakom ćošku, pokloni...ovo su razlozi zbog kojih je BOLJE biti SINGL na DAN ZALJUBLJENIH (GIF)
Nekada je bolje biti singl na Dan zaljubljenih, Foto: Profimedia

NIJE SMAK SVETA

Sladunjave poruke, srca na svakom ćošku, pokloni...ovo su razlozi zbog kojih je BOLJE biti SINGL na DAN ZALJUBLJENIH (GIF)

Ako niste zaljubljeni, ne morate se zamarati smišljanjem poklona i ostalim "čarima" koje ovaj dan donosi, osim ako ne odlučite da sami sebi kupite poklon

Objavljeno:

Dan zaljubljenih često predstavlja pritisak za sve one koji su solo, a za to uopšte nema razloga.

Gotovo svi tvoji prijatelji i prijateljice s nestrpljenjem čekaju Dan zaljubljenih koji će provesti u zagrljaju dečka/devojke, a jedino o čemu ti razmišljaš je da nestaneš i prespavaš ceo dan.

Sladunjave poruke, srca koja iskaču na svakom koraku, rasprave o savršenom poklonu, sve ti je to naporno. Ipak, nije smak sveta ako si za Dan zaljubljenih solo. Evo i zašto:

Ako niste zaljubljeni, ne morate se zamarati smišljanjem poklona i ostalim "čarima" koje ovaj dan donosi. Osim ako odlučite da sami sebi kupite poklon, što isto nije loša ideja... Ako nemaš očekivanja kako treba da provedeš Dan zaljubljenih, nećeš se ni razočarati. Nećeš morati da potrošiš sav novac na poklon ili romantični izlazak. Umesto da vrištiš "Sama sam, jadna, bedna" i slično, Dan zaljubljenih provedi sa singl drugaricama, ali ako ti se ni to ne radi imamo par saveta.

Pripremi najveću i najmirisniju penušavu kupku. Napravi ili, jednostavnije, kupi bombu za kupku sa šljokicama. Zapali sveće, pripremi omiljenu muziku i zgrabi knjigu koju već nedeljama pokušavaš da pročitaš, ali zbog obaveza ne stižeš.

Jedna reč HATE WATCH. Ok, to su dve reči, ali nema veze. Za ovaj Dan zaljubljenih, sama idi u bioskop. Pogledaj onaj film koji zapravo mrziš, ali ipak želiš da ga odgledaš (npr. Pedeset nijansi oslobođeni koji filmski kritičari i nisu baš pohvalili, a ni publika koja ga je gledala nije naročito oduševljena)

Netflix and čil, ali solo. Solo veče na Dan zaljubljenih ne mora da bude dosadno. Sve što ti treba su tvoje omiljene grickalice ili pica i maraton omiljene serije ili filmova. Napolju pada sneg, nikome se zapravo ne ide napolje.

BONUS VIDEO: Anita Mitić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Joomboos.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.