5 načina kako da prestaneš da voliš onog KO NE VOLI TEBE! (FOTO) (GIF)
Dečko i devojka piju piće, Foto: profimedia

patnja neuzvraćene ljubavi

5 načina kako da prestaneš da voliš onog KO NE VOLI TEBE! (FOTO) (GIF)

Ili nakon rastanka jednostavno ne uspevamo da prestanemo da volimo određenu osobu

Objavljeno:

Ljubav može biti najlepša stvar na svetu. Međutim, ima jedna „sitnica“ koja mora za to biti ispunjena - ljubav treba da bude uzvraćena! Ljubav boli! Svi smo to već jednom doživele: ponekad se preko glave zaljubimo u pogrešnog muškarca, a on ne deli naša osećanja. Ili nakon raskida jednostavno ne uspevamo da prestanemo da volimo određenu osobu. Otkrićemo ti kako da se oslobodiš neispunjene ljubavi.

1. Daj sebi vremena

Teško je osloboditi se neispunjene ljubavi za dan ili dva. I teško je biti odbačen. Ne moraš podcenjivati svoja osećanja i gutati ih. Što mora napolje, mora napolje. Plači ako ti se plače, urlaj ako ti se urla, razgovaraj s dobrom prijateljicom o toj mučnoj temi. Ako to ne uradiš, pre ili kasnije će te opet sve stići.

Dečko i devojka se zabavljaju
Dečko i devojka se zabavljajufoto: profimedia

2. Prihvati činjenice

ON TE NE VOLI!!! To je nažalost tako i s time se moraš pomiriti. Ne možeš da kontrolišeš njegova osećanja i ne možeš ga ni na šta prisiliti. Ko to pokuša, riskira da će ga objekat požude označiti kao stalkera. Što brže to uvidiš, toliko ćeš ga brže preboleti.

3. Udalji se

Ništa ne boli više nego da svakog dana srećeš neuzvraćenu ljubav. U tom slučaju gotovo ga je nemoguće zaboraviti. Dakle, pokušaj da ga izbegavaš što je moguće više. Izbriši sve njegove kontakte i nemoj ga više pratiti na društvenim mrežama.

Dečko i devojka se druže
Dečko i devojka se družefoto: giphy

4. Pusti sve iz sebe

Kako bi se dobro izduvala i pomirila sa svojim osećanjima, prenesi ih na papir! Izbaci svoje emocije iz sebe - možda u pismu adresiranom na njega (koje, naravno, nikad nećeš poslati).

5. Budi optimistična

Da, premda će ti to zvučati nemoguće, pre ili kasnije ćeš ga zaboraviti. Ne zaslužuješ vezu s nekim ko te dovoljno ne ceni. Radije se raduj nekome ko je to zaslužio - nekome ko će te razveseliti. Što se pre riješiš svoje neuzvraćene ljubavi, pre ćeš upoznati tu novu osobu.

Dečko i devojka piju kafu
Dečko i devojka piju kafufoto: profimedia

Bonus video:

Probali smo alkohol na originalne načine!

Žene iz Espresa u misiji "kako se pije koje piće"...Hik!

(Esppreso.rs / Izvor: besnopile.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.