To je žena i po! 3 horoskopska znaka koja su najbolje supruge! (FOTO) (GIF)
Foto: pixabay.com

zgrabi je i ne puštaj

To je žena i po! 3 horoskopska znaka koja su najbolje supruge! (FOTO) (GIF)

Nema toga što neće uraditi za muškarca kog voli i njena ljubav je bezuslovna

Objavljeno:

Samo se folira! 5 znakova koji odaju da ipak nije spreman za ozbiljnu vezu! (FOTO) (GIF)

Partnerova sreća joj je važna u svakom trenutku. Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da pokloni. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Prema astrologiji, žene rođene u ova 3 horoskopska znaka najbolje su partnerice za bračnu zajednicu.

foto: Giphy

1. Rak

Račica ne zna da voli polovično i gaji intenzivne osećaje prema svom partneru. Nema toga što neće uraditi za muškarca kog voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća joj je važna u svakom trenutku. Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da pokloni. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Rak je najčešće velika zeljubljenik u hranu, sjajno kuva i posebno voli da kuva za druge. Biće posvećena majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

foto: pixabay.com

2. Ovan

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u znaku Ovna. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom saputnicom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene. Ona je uvek spremna za kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj potpori oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

S obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kom to uspe može biti siguran da je stvarno zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

foto: Giphy

3. Lav

Ponosna i strastvena. ženi rođenoj u znaku Lava treba partner koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba da se previše trudi oko zavođenja, sve ih privlači njen urođeni šarm. Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja voli nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.