Odlepićete kad čujete šta je frajerima najdraži kompliment! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Smisao za humor

Odlepićete kad čujete šta je frajerima najdraži kompliment! (FOTO) (GIF)

Na prvom mestu nije onaj o njihovom ponosu, ovo je spisak komplimenata koje najviše vole da čuju

Objavljeno:

Samo 1 procenat ljudi može da pronađe životinju na ovoj slici! Da li ste među njima? (FOTO)

Kad su komplimenti u pitanju, nekako se uvek prvo pomisli na žene, ali i muškarci ih itekako vole. Začudo, na prvom mestu nije onaj o njihovom penisu, a ovo je spisak komplimenata koje najviše vole da čuju.

1. Kosa Ko bi rekao? Prosečan muškarac se jako trudi da bi njegova kosa izgledala savršeno, a iako mu za frizuru treba manje vremena i truda nego ženama, kosa je nešto čime se jako ponosi. Komplimenti o frizuri su siguran način da muškarcu ulepšate dan.

foto: Giphy

2. Stil oblačenja Zvuči neverovatno da im je ovaj kompliment toliko draži od onog na poslednjem mestu, ali upravo to govore istraživanja. Iako se čini da je ovo kompliment na koji padaju samo žene, muškarci su itekako osetljivi na modu.

3. Miris Žene obožavaju muškarce koji fino mirišu, a muškarci obožavaju žene koje im to govore.

foto: pixabay.com

4. Smisao za humor i inteligencija Često idu ruku pod ruku, a ako muškarcu date kompliment koji obuhvata obe stvari, osećaće se jako posebno.

5. O svojoj veličini I dalje u top 5, ali začudo, nije na prvom mestu komplimenata koje muškarci vole da čuju. Istraživanja pokazuju da muškarci vole da slušaju o tome kako su jako obdareni, čak i onda kad bi trebalo da im bude sasvim jasno da to baš i nije tako.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.