Da li svi drugi imaju više seksa od tebe? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Šta kažete na to?

Da li svi drugi imaju više seksa od tebe? (FOTO) (GIF)

Šta je to stvarno zadovoljstvo u krevetu, koliko često treba imati seks i kolika je uloga vašeg partnera u svemu tome?

Objavljeno:

Prevario te je? 5 znakova da vaša veza može preživeti preljubu! (FOTO) (GIF)

Da li imate dovoljno seksa? Rade li to drugi više od tebe? Imate li osećaj da ste vi jedina osoba kojoj želje u krevetu nisu ispunjene kako treba?

Ovo je par stručnih saveta koji će vam pomoći da shvatite šta je to stvarno istinsko zadovoljstvo u krevetu, koliko se često treba imati seks i kolika je uloga vašeg partnera u svemu tome.

Seks je danas svuda, na internetu, televiziji, vašim najdražim serijama, pa čak i u reklamama. Izbeći ovu najpopularniju tabu temu je skoro nemoguće, što može dovesti do osećaja da propuštate puno toga ako vam trenutno taj deo života i nije nešto aktivan.

foto: giphy

Ali, koliko su ljudi stvarno seksualno aktivni? I koliko redovnobiste trebali dea ga praktikujete? Odgovori na ova pitanja nisu jednostavni, a nedavno istraživanje stručnjaka iz ‚‚Sage Journalsa", temeljeno na socijalnoj psihologiji i nauci o ljudskoj ličnosti, je pokazalo da se srećni parovi imaju seks jednom nedeljno. Drugo istraživanje je pokazalo da što ste više zauzeti poslom i obavezama to imare i više potrebe za svojim partnerom, uključujući i veću želju za seksom.

foto: profimedia

Treće je pokazalo rezultate u kojima je previše seksa izazvalo probleme u vezama. Šta stručnjaci kažu na to?

Poznati seksualni terapeut, doktor Logan Levkof je otkrila da prave istine nema. Kao prvo, seks se ne može jednostrano definisati - on nosi različita značenja različitim ljudima i parovima. Drugo, učestalost seksa nije jednaka tome koliko ste vi zadovoljni.

foto: giphy

Ali, ako imate potrebu da imate seks i po dva puta dnevno da bi bili potpuno srećni i zadovoljni - ne ustručavajte se! S druge strane, ako ste tip para koji ima seks samo za specijalne prilike, to je isto sasvim u redu.

U svakom slučaju, doktori Levkof kaže da seks nije takmičenje. Nema potrebe upoređivati svoj seksualni život s drugima ako ste srećni i zadovoljna s onim što već imate. Ako postoji nešto što vam ne odgovara, vreme je da popričate sa svojim partnerom o tome što želiite u krevetu.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zdravakrava.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.