Veza ti je u krizi? 4 znaka da se ipak vredi boriti za nju! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

sačekaj još malo...

Veza ti je u krizi? 4 znaka da se ipak vredi boriti za nju! (FOTO) (GIF)

Iako se čini da sve pada u vodu, ako je ljubav i dalje neverovatno jaka, sada je pravo vreme da se borite svom snagom i poradite na vezi

Objavljeno:
  • 24

Koje ste lice prvo videli na ovoj sllici? Ono otkriva kako vas drugi vide! (FOTO)

Kako znati vredi li se još boriti za vezu, a kada je vreme otići? Kada se veza nađe u krizi, teško je odlučiti isplati li se ostati ili je vreme za raskid.

Ako je ljubav dovoljno čvrsta i ako ste željni da opet pokušate, onda bi svojoj vezi trebalo da daze šansu - iako pred vama predstoji nedvosmisleno teška faza.

foto: giphy

1. Postojao je neko drugi, ali to je bila greška i definitivno je gotovo

Neverovatno je teško ponovno verovati svom partneru nakon njegove nevere (emocionalne ili telesne), ali ako je ljubav dovoljno čvrsta i ako ste željni da opet pokušate, onda bi svojoj vezi trebalo da daze šansu - iako pred vama predstoji nedvosmisleno teška faza.

foto: profimedia

2. Volite se i ne želite da živite jedno bez drugog

Iako se čini da sve pada u vodu, ako je ljubav i dalje neverovatno jaka kao i u počecima veze, sada je pravo vreme da se borite svom snagom i poradite na vezi.

foto: giphy

3. Prolazite kroz teško razdoblje

Ako jedan od partnera, ili čak oboje, prolaze kroz jedno teže životno razdoblje, to može jako uticati na vezu. Ovde se, međutim, ne sme zaboraviti da problemi u vezi nisu glavni razlog za loše raspoloženje, nego da to određuju i spoljašnji činioci. Dakle, u tom slučaju treba da sama sa sobom raščistite svoje probleme umesto da tražite neke kod partnera.

foto: profimedia

4. Kada razmišljate o budućnosti, jasno je da vam je partner deo nje

Kada razmišljate o svojoj budućnosti, a on igra ključnu ulogu u tim mislima, trebalo bi razmisliti o tome da li se vredi truditi oko veze, raditi na sebi i odnosu ili odmah, čim se kriza pojavi, odustati.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media