5 osobina muškarca koji nikad neće prestati da te voli! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

kao malo vode na dlanu

5 osobina muškarca koji nikad neće prestati da te voli! (FOTO) (GIF)

Ako si ga našla, zgrabi ga i nikome ga ne daj. Pored njega ćeš se osećati srećno i nikada se nećeš pitati da li te voli

Objavljeno:

Ti si baš uporna! 4 znaka da si prenapadna za njega! (FOTO) (GIF)

Lepo vam je kada ste zajedno, ali se ponekad pitate do kada će vaša veza trajati. Ponekad se zapitate da li vas stvarno voli i koliko će trajati vaša veza. postoje znaci koji vam mogu otkriti da on nema nameru da vas ostavi i da će uvek ostati sa vama.

Njemu je važno da se vi pored njega osećate srećno i sigurno, i upravo zbog toga je spreman da učini sve što je u njegovoj moći da vidite sebe onako kako vas on vidi svakog dana.

5 osobina muškarca koji nikad neće prestati da te voli!

foto: giphy

1. On je u potpunosti posvećen vama i vašoj vezi

Lako je biti zajedno kada sve ide kao podmazano. Međutim, treba biti dovoljno hrabar i držati se zajedno i kada zagusti. Pravi muškarac ne nestaje bez traga nakon male svađe, ali se i ne iskaljuje na svoju lepšu polobini kada je neraspoložen. Jasno mu je koliko je veza važna i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.

foto: pixabay.com

2. On ne izbegava probleme

Pravi muškarac će retko ‚‚taložiti” probleme u sebi i čekati da se oni nagomilaju do tačke vrenja. Ako mu nešto u vezi smeta, on će to na pažljiv način i reći. Ukoliko je on kriv za nešto što uništava vezu, daće sve od sebe da to i ispravi. Jasno mu je da problemi ne definišu vezu, već način na koji ih zajednički rešavate i prevazilazite.

foto: giphy

3. On obraća pažnju na male stvari

Njemu je jasno da se iz naočigled malih, bezazlenih, stvari mogu stvoriti neprijatnosti. Njegov cilj je da iste ‚‚saseče” u korenu i zbog toga primarno obraća pažnju na male stvari.

foto: pixabay.com

4. On želi da se osećate dobro u svojoj koži

On misli da ste lepi, inače, zašto bi bio s vama? Njemu je važno da se vi tako i osećate i upravo zbog toga je spreman da učini sve što je u njegovoj moći da vidite sebe onako kako vas on vidi svakog dana.

foto: giphy

5. On ozbiljno shvata svoje greške

Ako uradi nešto što vas je povredilo, treba mu mnogo vremena da sebi oprosti. Retko ga nešto može slomiti, ali kada se ‚‚ogreši” o vas, tada i daje sve od sebe da ispravi pogrešku. On vas poznaje dovoljno dobro da zna šta vas može povrediti, ali to ne bi nikada uradio. Ni za milion godina.

foto: pixabay.com

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.