6 tipova žena koje biraju toksični muškarci! Da li si među njima? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

previše mislite na ljubav

6 tipova žena koje biraju toksični muškarci! Da li si među njima? (FOTO) (GIF)

Oni jako dobro znaju da će im život u vezi s dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lak, jer će često moći da rade šta žele

Objavljeno:

5 najlakših hačina da zavedeš muškarca! Niko ti neće odoleti! (FOTO) (GIF)

Postoje tipovi žena koje loši momci biraju s razlogom, jer umesto da se oni menjaju u vezi, vremenom počne da se menja ona. Pri tom ona gubi svoj identitet, a on manipuliše s njom. Takvi muškarci pomno biraju svoje žrtve, ponekad da bi manipulisali njima, radili šta žele i osećali se nadmoćno, a ponekad jer sami veruju da bi ih neka žena mogla promeniti.

Međutim, čoveka niko ne može promeniti dok on sam to čvrsto ne odluči u svojoj glavi. Na kraju, umesto da se on promeni, u vezi s toksičnim partnerom menja se žena - počinje se sve više osećati nesrećno, usamljeno, teskobno...

Otrovne muškarce privlači ovih 6 tipova žena:

foto: giphy

1. Imaju nisko samopoštovanje

Toksični muškarci strahuju od samouverenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je odabir partnera u pitanju. Uz nesigurne žene niskog samopouzdanja oni se osećaju moćni.

foto: profimedia

2. Dobre su osobe

Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi s dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lak, jer će često moći da rade šta žele. Svesni su da im takav tip žena neće prigovarati niti im vraćati istom merom.

foto: giphy

3. Previše su osećajne

Kaže se da se suprotnosti privlače, i to može zvučati romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima... A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti. U isto vreme njih neće zanimati šta ona ima da kaže, niti kakve brige nju muče.

foto: profimedia

4. Veruju da ih mogu promeniti

Takve žene imaju romantične maštarije u glavi pa naivno veruju da je ljubav jača od svega i svakoga. One su uverene da lošeg muškarca mogu promeniti svojom ljubavlju, i kako svojim primerom mogu pozitivno uticati na njega. Ali, to se ne događa, već se desi suprotno - toksični muškarci prenose sve negativno iz sebe na njih i na kraju su one te koje se osećaju loše, nesrećno, usamljeno...

foto: giphy

5. Razočarale su se u ljubav

Nije lako preboleti nekoga koga ste voleli ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povredio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo ih one privlače. Tada iskorišćavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili što žele.

foto: profimedia

6. Ne postavljaju granice

Žene koje nisu dovoljno jake da postave određene granice, odnosno ne znaju da kažu ‚‚ne" , meta su manipulatora, jer i u tom slučaju rade šta žele. Takve žene, s druge strane, im sve dopuštaju jer ne žele da ih povrede i pokušavaju da izbegnu sukobe gde god mogu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: mysticalraven.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.