6 znakova koji ti govore da on i nije frajer vredan truda! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ne treba ti

6 znakova koji ti govore da on i nije frajer vredan truda! (FOTO) (GIF)

Kada ste zaslepljene spoljašnjim izgledom i harizmom nekog muškarca, lako zanemarite činjenicu da je on bezveznjak

Objavljeno:

9 ubedljivo najgorih muških reakcija kad žena odbije da popije piće s njima! (FOTO) (GIF)

Da, i žene lako mogu biti zaslepljene lepotom, harizmom i navodnim šarmom. Da ne biste na sledećem dejtu opet trpele nekog bezveznog tipa, naučite kako da prepoznate bezveznjakovića.

Svako ko s vremena na vreme ide na dejtove, zna da je pronalaženje prave osobe teško. Ponekad i zbog toga što ne sagledate dobro sve strane. Kada ste zaslepljeni spoljašnjim izgledom i harizmom nekog muškarca, lako onda zanemarite činjenicu da on zapravo i nije vredan nekog truda.

6 znakova koji ti govore da on i nije frajer vredan truda!

foto: giphy

1. Ne pita te ništa

On je čak prijatno društvo, zabavlja te i presladak je, ali se opet čini da ne želi da sazna ništa o tebi i tvom životu? To, nažalost, znači samo jedno: on zapravo nije zainteresovan za tebe, ali zato previše uživa slušajući samoga sebe. Gledajući na duge staze, to je vrlo naporno.

foto: profimedia

2. Sve vreme je na mobilnom

To bi mogla da bude samo jedna nervozna navika i možda je u tvom prisustvu toliko uzbuđen, da jednostavno ne može ostati miran, ali to je verovatno retkost. Ako sve vreme dobija SMS poruke, na koje mora odmah da odgovori, iako si ti s njim, to je obično loš znak.

foto: giphy

3. Ogovara druge ljude zbog izgleda

Niko nije savršen, a pričati o drugim ljudima na temelju njihovog izgleda je jedna od najružnijih navika uopšte. Dakle, ako se ikada u tvom prisustvu ruga gojaznoj ženi, budi sigurna da i tebe iza leđa ogovara. Reci odmah zbogom takvoj osobi!

foto: profimedia

4. Priča loše o svojim bivšima

Jednoj osobi, koja se tek upoznaje, reći odmah na početku nešto loše o svojoj prethodnoj vezi i nije baš sjajno. A kad svu krivicu prebaci na svoju bivšu, to bi ti trebalo da bude jasan znak da odmah pobegneš od takve osobe.

foto: giphy

5. Neljubazan je prema konobarici

Totalan no-go!

foto: profimedia

6. Priča o sebi samo ono najbolje

Oholost definitivno nije lepa osobina. Ako on sam sebe previše hvali, verovatno laže. Stvarno ti nije potreban takav muškarac u životu.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.