5 znakova da si u najboljoj vezi do sad! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

cvetaju vam ruže

5 znakova da si u najboljoj vezi do sad! (FOTO) (GIF)

I u pantalonama, s raščupanom kosom i mrvicama čipsa po grudnjaku i stomaku, on smatra da ste još uvek, ili baš u tom trenutku, prelepi

Objavljeno:

9 rečenica koje nikako ne smeš reći solo devojkama! Pogotovo ako su dugo singl! (FOTO) (GIF)

Ljudi se brzo navikavaju na lepotu veze. Zbog toga često ni u vezi ne primete koliko im je dobro, jer su se već navikli na to. Krajnje je vreme da usmerite pažnju na male stvari koje, često neprimjetno, pokazuju da je vreme da uživate u savršenoj vezi.

Ako ste ikada preispitivali svoju vezu, obratite pažnju na ovih 5 stvari koje pokazuju da vam u vezi zapravo cvetaju ruže.

foto: giphy

1. Više ne uvlačite stomak

Svima su poznate situacije kad se svojski trudite pred muškarcem izgledate zanosno u svakom položaju i u svakom trenutku, i pri tom ne pokazujete baš potpuno kakvi ste i ko ste zapravo. Kad možete sa svojim partnerom biti sto posto TI (i u pantalonama, s raščupanom kosom i mrvicama čipsa po grudnjaku i stomaku), a on smatra da ste još uvek, ili baš u tom trenutku, prelepi, osvojili ste jackpot!

foto: profimedia

2. Možete sami da uživate

Sami kod kuće, ili sa drugaricama po kafićima i klubovima ili s prijateljicom odete na more, a on vam ne zamera što uživate u slobodi (a ni bi njemu kad to poželi, o tome većina parova može samo da sanja.

foto: giphy

3. Dečko vas podstiče na nešto što je dobro za vas

Imati nekoga ko vam govori „Kreni, ti to možeš!“ ili „Naravno da ćeš uspeti!“, neprocenjivo je. Imati uz sebe osobu koja vam pomaže da savladate eventualne strahove, koji vas podstiče na dobre stvari i uopšteno vam daje veliku podršku u životu, najbolje je što vam se može dogoditi u vezi.

foto: profimedia

4. Bolje se razumete - svakoga dana u svakom pogledu

Svaki novi dan otkriva vam koliko toga imate zajedničkog i iz sata u sat, minuta u minut, postajete sve bolji i bolji. Naravno, za dobru vezu potreban je i naporan rad, ali kod vas očito donosi željene plodove.

foto: giphy

5. Nije procvetao samo vaš ljubavni život…

Kad živite određeno vreme s voljenom osobom u vezi, a on vas motiviše, pomaže vam da rastete, da napredujete, daje vam podršku na svim frontovima i usrećuje vas, to će se pokazati dobrim i u ostalim područjima života: na poslu, u odnosu prema prijateljima, ali i prema vama samima.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.