6 laži kojima žene svakodnevno izluđuju muškarce! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ah, te žene

6 laži kojima žene svakodnevno izluđuju muškarce! (FOTO) (GIF)

Nijedan vam više ne veruje da stižete na vreme niti da niste ljuti na njega dok ga pasivno - agresivno bockate

Objavljeno: 16:27h

10 nepoznatih činjenica o ljudima rođenim u avgustu! (FOTO) (GIF)

Sigurno nijedna žena neće priznati da laže koliko je dugačka i široka, ali sitne neistine joj često olakšavaju život... Ma, sigurno ćete se prepoznati u njima. Jedino što istu laž ne možete prodati sto puta. Sad već i on zna da se nećete spremiti za pet minuta...

Ma, i najiskrenija među ženama će mu reći da se ne ljuti dok je nadurena do neba (ne bi li on sam prokluvio zašto se ljuti) i da stižete za pet minuta dok ste još na drugom kraju grada ne biste li sprečile bujicu njegovih prigovora zbog kašnjenja. Nisu to laži, život jednostavno tako funkcioniše.

6 laži kojima žene svakodnevno izluđuju muškarce!

foto: giphy

Laž No.1 : Uopšte nisam ljuta

U stvari znači: Da, ljuta sam k'o pas! Ne razumem kako mi para ne izlazi iz ušiju? I on me još pita ZAŠTO SI LJUTA??? Je li slep, malouman, emocionalno retardiran? Ako sam ne vidi zašto sam ljuta, neću mu ni reći!

foto: profimedia

Laž No.2 : Treba mi samo još 5 minuta

U stvari znači: Ha, ha, ha! Tek izlazim iz kade, moram se našminkati, ispeglati košulju i osušiti kosu. Ako stvarno požurim, biću gotova za 15 minuta. Naravno, ako me niko u međuvremenu ne nazove... Uh, baš počinje nova epizoda ‚‚ Pretty Little Liars".

foto: giphy

Laž No.3 : Uopšte nisam gladna

U stvari znači: Gladna sam k'o vuk, što me to uopšte pitaš vidiš kako sam raspoložena. Ili, ako vidim još jedan komad hrane koji ne smem da pojedem, počeću da vrištim! Ubija me ova dijeta! Još više me nervira što moram da krijem da sam na dijeti inače će samo okrenuti očima i spomenuti kako se moja dijeta završila prošli put. I devet puta pre toga.

foto: profimedia

Laž No.4 : Nisam ljubomorna

U stvari znači: Pa, nisam! I ja želim da verujem u to! Doduše, želudac mi se prevrće od toga kako se (preterano!) opušteno zeza s konobaricom i nije mi jasno zašto baš on mora popravljati cevi svojoj bivšoj, ali takve me stvari uopšte ne interesuju. Zašto mi se po glavi vrte reči poput kastracija i dekapitacija?

foto: giphy

Laž No.5 : Samo sam se šalila

U stvari znači: Ups, kako mi je samo ovo izletelo?! Mislim, nije šala da mi je njegov drugar totalno seksi, ali šta mi treba da odsad svaki put ispod oka gledam jesam li mu previše srdačno rekla ‚‚Ćao". Možda poveruje da sam samo želela da vidim njegovu reakciju?

foto: Profimedia

Laž No.6 : Preumorna sam da se danas vidimo

U stvari znači: Eh, tu su mi drugarice, valjamo se na kauču u šorcevima i majicama za po kući, baš smo otvorile drugu flašu vina i ogovaramo muškarce. Danas će ti se štucati!

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.