5 grešaka zbog kojih vam uvek promaknu dobri muškarci! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

onaj ko te voli

5 grešaka zbog kojih vam uvek promaknu dobri muškarci! (FOTO) (GIF)

Mislite da su dobri momci nestali pa da zbog toga ne možete da nađete svog? To nije tačno, oni su svuda oko vas, samo ih vi ne vidite

Objavljeno:

Prava žena ne juri za srećom! Ona uopšte ni za čim ne juri! (FOTO) (GIF)

Često se pitate gde su nestali dobri muškarci? Tu su, ali vam ponekad promaknu zbog vaših malih propusta. Maštate o savršenom frajeru koji treba da izgleda kao da je izleteo iz vaših snova, ne odustajete od svog ‚‚gospodina Savršenog", pa nije ni čudo što ne primećujete dobre muškarce oko vas.

Stare romantične priče naučile su vas da muškarac uvek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promenila. Iza sramežljivog muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se skriva dobar i kvalitetan potencijalni partner

5 grešaka zbog kojih vam uvek promaknu dobri muškarci!

foto: giphy

1. Volite određeni tip muškarca i ne odustajete od njega

Nema ništa loše u postavljanju kriterijuma, sve dok ne postanete previše izbirljive. U određenom trenutku morate da preispitate svoje kriterijume, odnosno da obratite pažnju na ono što vam je stvarno važno. Zapitajte se da li biste stvarno odbile muškarca koji vam odgovara po svemu, osim na primer po muzičkom ukusu.

foto: profimedia

2. Ulećete iz veze u vezu

Srce ne pita i upravo mu zbog toga mozak ponekad treba dati po koji savet. Nakon raskida dajte sebi vremena da biste "odbolovali" bivšu ljubav. Možda mislite da ste spremni za novu vezu, ali svima pa čak i najsnažnijim ženama treba vremena za novu ljubav nakon raskida. U tom trenutku kada ste povređene i tužne postajete mamac za muškarce koji zapravo nisu dobri za vas.

foto: giphy

3. Čekate gospodina Savršenog

Princ na belom konju je samo bajka. Ponekad vam treba puno vremena da shvatite da savršenstvo ne postoji. Zbog ljubavi naučite da tolerišete sva nesavršenstva, a ponekad vam ona i postanu simpatična.

foto: profimedia

4. Odbijate izlaske s društvom

Život vas često iznenadi ljubavnim pričama, ali šanse da će vam dobar muškarac pokucati na vrata su male. Veća je verovatnoća da ćete ga upoznati negde drugde stoga se nemojte odupirati izlascima.

foto: giphy

5. Ne želite da napravite prvi korak

Stare romantične priče naučile su vas da muškarac uvek prvi prilazi ženi, ali vremena su se promenila. Iza naoko sramežljivog muškarca koji ne zna kako bi vam prišao možda se skriva dobar i kvalitetan potencijalni partner. Kada odbacimo vlastite predrasude o prilaženju muškarcima, same sebi dajemo priliku za nova poznanstva koja se u suprotnom ne bi dogodila.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.