Ma ko bi im još rekao - Ne?! Ovi momci su podigli standarde za prosidbe 21. veka! (FOTO)
Foto: imgur.com / Davisito44 / print screen instagram / _missbrookenicole

inspiracija za momke

Ma ko bi im još rekao - Ne?! Ovi momci su podigli standarde za prosidbe 21. veka! (FOTO)

A posle kažu da prinčevi ne postoje! Postoje, i te kako postoje, do duše retki su, a možda su zbog toga tako kreativni i vredni

Objavljeno: 06:45h

Zašto su veze s komplikovanim ženama totalno strava? (FOTO) (GIF)

Bračna prosidba je verovatno jedan od najdirljivijih i najuzbudljivijih trenutaka u životu svakog para. Neki je shvataju jako ozbiljno, neki su kreativni, a neki je začine sa malo humora i ljubavi.

Ovo su najneobičnije prosidbe koje pokazuju da vitezovi postoje i u 21. veku. Verovatno ćete i vi poželeti da vas vaš dečko zaprosi na neki od ovih načina.

1. Tetovirana prosidba

Vini Kalpado Smit je zaprosio svoju devojku, Bruk Vudark, tako što ju je zamolio da ga istetovira. Prethodno je istetovirao sliku na kojoj je pisalo - Hoćeš li da se udaš za mene? Slika je imala i dva prozorčića sa odgovorima ‚‚Da" i ‚‚Ne". Naravno, njegova devojka je zaokružila ‚‚Da"

A post shared by Brooke W (@_missbrookenicole) on

2. Beluga prosidba

Ovaj momak iz Čikaga je imao pomalo neobičnu pomoć za prosidbu, kita Belugu iz lokalnog akvarijuma. Beluga je donela kutijicu u kojoj je bila poruka - Hoćeš li da se udaš za mene? Devojka je trebala da nahrani Belugu kao odgovor - Da. Pogađate, naravno da ju je nahranila.

foto: imgur.com

3. Sladoled prosidba

Luk Munsterteiger je naručio specijalan sladoled za svoju devojku Elsu, a na kutijici je pisalo - Hoćeš li da se udaš za mene? Sve to bi bilo tako obično da Luk nije ‚‚sasvim slučajno" našao ovaj sladoled kad su bili u nabavci.

A post shared by Linnea (@lmcgaw88) on

4. Hari Poter prosidba

Ovaj momak je odlučio da devojku zaprosi preko tematske Hari Poter potrage. Njegova devojka je veliki fan. - Nakon što je skinuo masku pitao me je da se udam za njega, ja sam pristala, a on je zaplako - rekla je ona.

foto: imgur.com

5. Literarna prosidba

Pol Filips je naručio ilustrovanu knjigu za svoju devojku Eriku Ramos, knjiga je opisivala njihovu ljubavnu priču. Pol je odneo knjigu u biblioteku i tamo zaprosio svoju devojku, a ona je posle razgledanja knjige uzbuđeno rekla - Da.

foto: reddit.com

6. Teleskopska prosidba

Šta ako je vaš brak predodređen u zvezdama? To nikako ne možete znati, osim ako nemate ovako kreativnog momka, koji na zvezdama može da napiše - Da li ćeš se udati za mene?

foto: imgur.com

7. Prosidba kroz društvenu igru

Ova devojka je doslovno osvojila prosidbu, izvukla je zadatak da nacrta prosidbu i on aje to i uradila. Samu prosidbu nije ozbiljno shvatila, sve dok njen dečko nije klekao na kolena i izvadio prsten.

foto: imgur.com

8. Prosidba u Starbaksu

Zbog toga što često putuju OStin Man i Ester Havens se retko viđaju. Da bi lakše podneli razdvajanje ostavljaju jedno drugom poruke u Starbaksu na aerodromu. Jedna od poruka koju je Ester pronašla je bila - Hoćeš li da se udaš za mene?

9. GPS prosidba

Trkač Ben Čadli je tokom jedne od svojih trka napravio tešku višekilometarsku putanju da bi s eona na GPS-u pojavila kao poruka - Hoćeš li da se udaš za mene? Ben je pokazao snimjak svojoj devojci Oliviji, naravno uz prsten.

foto: print screen facebook / Urban Pictionary

10. Plesna prosidba

Verovatno ćete se složiti da je super kad par ima zajednička interesovanja. Fil Vrajt je odlučio da svoju devojku Ešli, koja se takođe bavi plesom, zaprosi tokom igranja. Dok su oigrali, krišom je izvukao prsten iz džepa, bilo je neverovatno dirljivo.

A post shared by Phil Wright (@phil_wright_) on

(Espreso.co.rs / Izvor: brightside.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.