Čuvaj to za sebe! 4 stvari koje mu nikad ne moraš reći! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

ponešto je ipak samo tvoje

Čuvaj to za sebe! 4 stvari koje mu nikad ne moraš reći! (FOTO) (GIF)

On ne mora da zna detalje vašeg intimog života sa prethodnim partnerom, a ni vaše lozinke

Objavljeno:

7 laži koje su totalno OK kad si u vezi! (FOTO) (GIF)

To što ste u vezi ne znači da morate baš sve da mu kažete, neke stvari treba da ostanu samo vaše. Iako je komunikacija temelj dobre veze, ukoliko mu kažete da ne volite njegovu porodicu ili da vam se ne sviđa njegovo društvo, znajte da ćete ga samo povrediti.

4 stvari koje mu nikad ne moraš reći!

foto: giphy

1. Vaše lozinke Pre svega one sa društvenih mreža, mailova i kreditnih kartica. Njihovo odavanje partneru je potpuno nepotrebno i može izazvati još više svađa, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi od njega tražiti da deli svoje lozinke s vama. Uvek je bolje verovati partneru, koliko god vam se to činilo suludo.

foto: profimedia

2. Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, ne morate da mu otkrijete koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora znati, su detalji istog s vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle pobuditi nesigurnost i ljubomoru u njemu pa imajte to na umu, pre pričanja o toj temi.

foto: giphy

3. Da vam se ne sviđa neki član njegove porodice Bilo da se radi o njegovoj mami, koja voli da pametuje, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega ili nekom trećem... Priznate li mu da vam se ne sviđaju, on će se samo osećati rastrgano, kao da mora da bira. Šta morate uraditi, uradite sa smeškom, a dalje po svome. Ionako ne morate da budete s njima sve vreme.

foto: profimedia

4. Da ne verujete njegovim prijateljima

Njemu je stalo do njegove porodice i prijatelja pa bilo kakva priča takve vrste bi mogla dovesti do problema između vas dvoje. Čak i ako se ne slažete s njima, nabijanjem na nos kako su oni loši, samo ćete ga razljutiti, jer oni su bili tu i pre vas. Zato, bolje zadržite takve stvari za sebe.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.