Ako radi ovih 10 stvari, onda si ti centar njegovog sveta! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

zgrabila si najboljeg

Ako radi ovih 10 stvari, onda si ti centar njegovog sveta! (FOTO) (GIF)

Postoje tako mali, tako sitni znaci koji vam mogu otkriti da vas voli više od ikoga na svetu, čak iako vam to ne kaže

Objavljeno: 11:01h

7 rečenica koje u stvari znače - Volim te! (FOTO) (GIF)

Nije nepoznato da žene vole mušku pažnju, ljubavne izjave, ali i sitne poklone. Ali od tih stvari još im više znače mali znaci pažnje koji su obično dati bez prevelikog razmišljanja, pa tako otkrivaju najdublju iskrenu ljubav.

Kratak poljubac na brzinu, pokriva vas kad dremate i uvek vas drži blizu sebe kad ste napolju? Da to su znaci da nikoga na svetu ne voli koliko voli vas.

10 sitnica koje otkrivaju muškarca koji obožava svoju devojku:

foto: giphy

1. Kratak poljubac pre nego što izjuri napolje ili na posao. Lepo je znati da usred dnevne žurbe, on ne može zamisliti da ode pre nego što vam pokloni poljubac.

foto: profimedia

2. Slaže svoju nošenu odeću. Spušta wc dasku. Ostavlja “situaciju” u wc-u čistom.

foto: giphy

3. Uvek će vas pokriti. Ako vas vidi otkrivenu, nežno će spustiti ćebe preko vaših ramena.

foto: profimedia

4. Ne stidi se da koristi vaš poseban nadimak u javnosti. Obožava vaše ime, ali još više mu se sviđa nadimak koji vam je sam dao, jer vas on čini nekako njegovom.

foto: giphy

5. Drži vas za ruku. Bez obzira prolazite li kroz gustu gužvu ili uživate u šetnji, on obožava da deli s vama fizičku bliskost u javnosti.

foto: pixabay.com

6. Javlja vam se porukama usred radnog dana. Čak i kada vas obaveštava o promeni rasporeda, tako vam daje do znanja da razmišlja o vama.

foto: giphy

7. Voli da vas iznenadi, a posebno večerom pod romantičnom svetlošću. Čak i ako jedete hranu iz dostave, on zna da će obična sveća ulepšati zajednički obrok.

foto: profimedia

8. Pamti važne detalje. Niko nema savršeno pamćenje i baš zato ima zapisane važne datume u vašoj vezi: kada ste se prvi put upoznali, počeli da izlazite, venčali…

foto: giphy

9. Želi da proslavi mala, ali važna postignuća u vašem životu. Možda niste otrčali maraton, ali upis na trening trčanja ili neki tečaj za njega je događaj koji svakako zaslužuje malu proslavu.

foto: profimedia

10. Voli da započne rečenicu sa - Sećaš li se kada smo…? Ovako vam pokazuje ne samo da pamti neke lepe situacije iz vaše veze, već i da ih se rado priseća.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.