Bolje da si sama nego u vezi, jer ovih 7 stvari baš niko ne može da trpi! (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

Dizni fantazije

Bolje da si sama nego u vezi, jer ovih 7 stvari baš niko ne može da trpi! (FOTO) (GIF)

Ne može biti uvek onako kako ti želiš, pogotovo u jednoj vezi, moraćeš da praviš kompromise koje ti neće uvek biti po volji

Objavljeno:

Kako da ostanete zaljubljeni zauvek? (FOTO) (GIF)

Vi ste tip osobe koja ne zna da bude sama? Na neki način se ne snalazite i smatrate da uvek treba da imate nekoga uz sebe? Za početak, ako želite da imate uspešnu i zdravu vezu, treba prvo da budete srećni sa samim sobom.

Stalno stvaranje novih beza bez neke velike pauze je možda upravo razlog zašto vaše veze nisu dugotrajne i uspešne. Uzmite vreme za sebe, upoznajte se i uživajte.

foto: giphy

Možda vam ovih 7 znakova pomognu

1. Uvek se zaljubiš u pogrešne muškarce

Znaš da nije dobar za tebe i pretpostavljaš da će te zato sigurno povrediti, ali ne možeš pomoći sebi i opet si u vezi sa njim. Tek kad nađeš nekoga, ko ti stvarno pristaje ćeš moći da osetiš pravu vezu.

foto: profimedia

2. Čvrsto se držiš Dizni fantazija

Doći će princ u sjajnoj odori na belom konju. I nikada se nećete svađati, jer se to u Diznijevim filmovima ne događa. Pa... moramo te razočarati: nema ljubavnih priča poput onih u Diznijevim crtaćima, na sreću! Inače bi sve žene bile u zabludi da je veza jedna velika prekrasna bajka u kojoj je sve divno i krasno. Ali, za tako nešto potreban je trud i razumevanje i neprestano ulaganje u nešto do čega vam je stalo.

foto: giphy

3. Izbegavate sukobe

Čim dođe do jednog konflikta, vi pobegnete. To sigurno ne pomaže vezi niti je čini boljom. Naprotiv, međusobno razgovaranje o problemima i traženju zajedničkih rešenja, to je ključ jedne srećne i dugotrajne veze! Iskrenost i razgovor! Samo to!

foto: profimedia

4. Ne možeš da budeš sama

Kada shvatiš da ne možeš da budeš sama, nego samo u vezi, bila ona loša ili dobra, odmah to moraš da promeniš. Pokušaj da upoznaš i zavoliš samu sebe i jednostavno uživaj u tom periodu. Samo ako iskreno voliš samu sebe, moći ćeš se da s eprepustiš drugoj osobi i posvetiti se potpuno njoj.

foto: giphy

5. Tražiš od partnera stvari koje ni sama ne možeš da ispuniš

Želiš isklesanog modela, a sama izbegavaš bilo kakve fizičke aktivnosti? Pa prvo počni da gradiš idealnu sebe pre nego što kreneš u potragu za idealnim muškarcem.

foto: profimedia

6. Ne radiš na kompromisima

Ne može biti uvek onako kako ti želiš, pogotovo u jednoj vezi, moraćeš da radiš stvari koje ti neće biti po volji. I to je dobra stvar, jer život vas uči da ponekad treba raditi stvari koje ne volite.

foto: giphy

7. Previše ti je važno što drugi ljudi misle o tebi

Treba da naučiš da živiš svoj život za sebe, a ne za druge. Budi sebi verna i srećna. Zvuči jednostavno? Pa i jeste! Bitno je što ti misliš, a ne drugi. Stavi se na prvo mesto. Kad - kad sebičnost nije loša stvar.

foto: profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.