NEMA ŠANSE DA STE OVO ZNALI: Izbor muškarca govori mnogo o vama, a o ovim osobinama POSEBNO!
Foto: Giphy

DA LI SE PREPOZNAJETE?

NEMA ŠANSE DA STE OVO ZNALI: Izbor muškarca govori mnogo o vama, a o ovim osobinama POSEBNO!

Svaka žena ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od sebe

Objavljeno:
  • 38

Htele vi to da priznate ili ne, svaka žena ima tip muškarca koji smatra privlačnijim od ostalih, a upravo taj izbor govori mnogo o vama. Možda i više nego što biste htele...

Narcisoidni tip Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvek u centru pažnje, uvek najglasniji, uvek s potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana - moraš ga stalno hvaliti i prihvatati njegovu kritiku koju deli na sve strane. Zašto ga biraš? Verovatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno takmičenje u tome ko će biti bolji, lepši, i ko će od drugih dobijati više pažnje.

foto: Thinkstock

Emocionalno nedostupan tip Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli da pokazuje osećanja i nikako mu se ne sviđa da planira budućnost s tobom. Upecati ga ne možeš, jer te uvek drži na ledu. Zašto ga biraš? Zato što imaš osećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje stalno pokušavaju da se izbore sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: "Ja zaslužujem muškarca koji će me obožavati" - i sklone se. Tip kog treba popraviti Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biće baš savršen. Kad ga upecaš, imaš osećaj da si započela dobrotvorni projekat. Zašto ga biraš? Imaš stalnu potrebu da popravljaš nešto, da budeš nečiji junak, dokažeš da si dobra osoba. Verovatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osećaš loše pa pokušavaš da se iskupiš za stare grehe.

foto: Giphy

Zauzet tip Karakteristike: Ima devojku, ili još gore - ima ženu. Nećeš ga upecati jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo izvesno je da će te otkačiti jer mu više nisi zabranjena. Zašto ga biraš? Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza da budeš u vezi s nekim ko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se verovatno nadaš da će ostaviti svoju devojku ili ženu i potajno veruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media