ŠTA TREBA DA RADITE AKO ŽELITE SAVRŠENU VEZU: Ispoštujte 6 jednostavnih saveta! (GIF)
Foto: profimedia

da ljubav cveta

ŠTA TREBA DA RADITE AKO ŽELITE SAVRŠENU VEZU: Ispoštujte 6 jednostavnih saveta! (GIF)

Postoji nekoliko jednostavnih navika koje će od svakog odnosa napraaviti onaj pravi

Objavljeno:

Svi bismo želeli da imamo savršenu vezu i da uživamo u rasterećujućoj ljubavi koja će nas vinuti nebu pod oblake. Često i ne uspevamo da uspostavimo baš tako lepe odnose. Srećom, postoji nekoliko jednostavnih koraka kajih je lako pridržavati se, a zaista su delotvorni.

NOKTI SU MU GREBALI PO PODU KAD HODA: Ljudi otkrivaju šokantne razloge zbog kojih su raskidali!

1. Viđajte se što češće Ako ne živite zajedno ili u istom gradu, pokušajte da provodite što više vremena zajedno, koliko vam to dozvoljavaju okolnosti. Ne kaže se za džabe: daleko od očiju, daleko od srca.

foto: Giphy

2. Stvorite svoje male rituale Rezervišite srijedu za bioskop, petak za opuštene filmske večeri kod kuće, subote za odlaske na piće ili romantične večere, a nedjelje za izlete u prirodu, na primer. 3. Budite prisutni Kada ste zajedno, zaboravite na Fejzbuk, Instagram, odnosno na svoj mobilni telefon, i potpuno se posvetite jedno drugome. Dobra komunikacija je temelj svakog zdravog odnosa.

4 iritantne stvari zbog kojih ćete ostaviti svaki muškarac! (FOTO) (GIF)

4. Ispunjavajte svoja obećanja Drugim rečima, nemojte ih davati pa kršiti, jer ne želite da on prestane da misli kako na vas može uvek da računa.

foto: Thinkstock

5. Pametno se svađajte Budite iskreni, recite kad vam nešto smeta, ali i razgovarajte o problemu i rešite ga. Na udarce ispod pojasa, galamu i durenja zaboravite, ako želite zdravu vezu. Nikada nemojte otići u krevet ljuti.

4 stvari koje samo pametne žene znaju o vezama! (FOTO) (GIF) 6. Čuvajte mu leđa Čak i kada on nije u pravu, pred drugima pokažite da ste uvek na njegovoj strani. Tek kad dođete kući, porazgovarajte otvoreno i objasnite mu zašto smatrate da nije bio u pravu.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.