OVO JE NAJSIGURNIJI ZNAK DA JE ŽENA DOŽIVELA ORGAZAM SA VAMA: Ne može da se ODGLUMI, baš je EKSTREMAN
Orgazam, Foto: Profimedia

OBRatite pažnju

OVO JE NAJSIGURNIJI ZNAK DA JE ŽENA DOŽIVELA ORGAZAM SA VAMA: Ne može da se ODGLUMI, baš je EKSTREMAN

Kada žena doživljava orgazam, telo joj postaje napeto, a mišići se kontrahuju. Ponekad može čvrsto da uhvati partnera ili ga ogrebe u tom trenutku.

Objavljeno: 11:18h

Svima je već jasno da žene mnogo teže doživljavaju vrhunac od muškaraca. Kada su takve situacije, sklone su glumi kako bi muškarcu bilo prijatnije.

Ipak, postoji šest znakova koji mogu ukazati na to da je žena zaista doživela vrhunac tokom odnosa.

Svi znamo one uobičajne, poput širenje zenica, crvenila na grudima, ubrzano disanje, ali postoje i oni koji takođe dokazuju da je došlo do vrhunca.

Obratite pažnju na ove stavke u krevetu

Orgazam
foto: Profimedia

Telo postaje napeto Kada žena doživljava orgazam, telo joj postaje napeto, a mišići se kontrahuju. Ponekad može čvrsto da uhvati partnera ili ga ogrebe u tom trenutku. Stezanje vaginalnih mišića Muškarac može osetiti zatezanje ženinih vaginalnih mišića oko svog penisa ili prsta tokom njenog vrhunca. Pogled Bitno je pogledati partnerku u oči tokom se*sualnog čina. Ako joj je teško da se fokusira na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela orgazam. Zatvaranje očiju Ponekad žena zatvori oči dok doživljava vrhunac, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe. Otkucaji srca Orgazam uzrokuje ubrzanje rada srca, a otkucaji mogu postati brži i glasniji, čak toliko da se mogu čuti i osetiti bez približavanja uhu partnerkinim grudima. Sjaj kože Nakon orgazma, koža žene može dobiti poseban sjaj zbog ubrzanog protoka krvi kroz vene. Iako su ovi znaci česti, istraživači upozoravaju da ne doživljavaju sve žene orgazam na isti način. Takođe, faktori poput starosti i drugih uticaja mogu promeniti doživljaj orgazma. Važno je komunicirati s partnerkom i razumeti njen doživljaj, kako bi se postiglo stvarno zadovoljstvo u seksualnom odnosu.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.