PRAVI MUŠKARCI SE RAĐAJU U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Savršeni ROMANTIČARI i ljubavnici - blago onoj koja ga OSVOJI
Ilustracija, Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

materijal za muža

PRAVI MUŠKARCI SE RAĐAJU U OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Savršeni ROMANTIČARI i ljubavnici - blago onoj koja ga OSVOJI

Nekoliko znakova zodijaka poznato je po svojoj brižnoj i zaštitničkoj prirodi

Objavljeno:

Oni provode godine usavršavajući svoje veštine da se prema ženama u svom životu ponašaju kao prema kraljicama. Na kraju krajeva, oni uživaju u stvaranju atmosfere ljubavi. Ovi ljudi vole da grade i održavaju poverenje tako što su iskreni, pouzdani i držeći obećanja data svojoj ljubavi. U stvari, njihove žene bi potvrdile da su izuzetni u planiranju sastanaka iznenađenja ili izleta kako bi održale iskru u njihovoj vezi.

Od romantične večere za dvoje pod zvezdama do avanturističkog neočekivanog vikend-putovanja, oni idu više za svoje bolje polovine. Osim toga, veliki ili mali, uvek slave dostignuća svojih žena.

muškarac
foto: Profimedia

Evo o kojim znacima zodijaka govorimo…

Riba

Muškarci rođeni u znaku ribe poznati su po svojoj romantičnoj i saosećajnoj prirodi. Od trenutka kada odrastu, sanjaju da pronađu svoju srodnu dušu i daju joj prioritet u životu. Zbog toga često sreću i dobrobit svog partnera stavljaju iznad svega, što može rezultirati time da se prema svojim ženama ophode sa najvećom pažnjom i lojalnošću.

Ribe se nadaju da mogu učiniti da se njihov partner oseća posebnim. U stvari, oni su odlični u odabiru promišljenih poklona, čak i ako su jednostavni. Ovi vodeni znaci uzimaju u obzir partnerove interese i sklonosti kada biraju poklone. Za ribu se ne radi o ceni, već o ideji koja stoji iza poklona! Oni cene svoju srodnu dušu iznad svega u životu. Čak i u vremenima svađe, kada ovaj vodeni znak pogreši, spremni su da se izvine i poprave. Slično, oni takođe opraštaju kada njihova voljena osoba pogreši.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti i dubokoj posvećenosti. Često su spremne da ulože dodatne korake kako bi stvorili stabilno i udobno okruženje za svog supružnika, što ih čini odličnim u tretiranju svojih žena kao kraljica. Planiraće sastanke, šetati, gledati njene omiljene filmove ili se samo maziti i razgovarati. Bikovi veruju da joj poklanjanje maksimalne pažnje pokazuje da cene njeno društvo.

Oni znaju da je ključno da otvoreno komuniciraju sa svojim partnerom i da nauče koji konkretni postupci i gestovi čine da se ona oseća voljenom. Dakle, bikovi prilagođavaju svoje napore njenim željama. Ovi zemljani znaci smatraju svojom privilegijom da svojoj kraljici ponude nepokolebljivu posvećenost sa doslednošću u izražavanju naklonosti i zahvalnosti.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su prirodni lideri i često vole da budu u centru pažnje. Oni mogu da usmere tu energiju da se njihove žene osećaju posebnim i cenjenim, često se trudeći da ih razmaze. Ni jedan važan datum ne ostaje neoznačen u njihovom kalendaru. Leo takođe povremeno iznenadi svoju ženu nečim neočekivanim, bilo da je u pitanju sastanak ili mali poklon.

Lavovi velikodušno obasipaju svoju ljubav toplim zagrljajima, nežnim poljupcima i utešnim milovanjem. Na kraju krajeva, fizički dodir može lepo da prenese ljubav i intimnost. Ali tu se ne završava; njihova ljubav se preliva u iskrene reči i poruke, u neprestani tok nežnih izraza. Njihova žena može da se raduje slatkim porukama koje ostavljaju po kući da bi ih voljena osoba pronašla kada ih nema.

Devica

Device su orijentisane na detalje i pažljive prema potrebama svog partnera. Za njih su postupci, gestovi i reči ono što odražava njihovu ljubav, zahvalnost i poštovanje prema ženi kao individui. Kao rezultat toga, kada se device na kraju venčaju, nikada ne propuštaju da obrate pažnju na ono što njihov partner govori. Oni pokazuju iskreno interesovanje za misli, osećanja i svakodnevna iskustva svoje žene. Kao da imaju poseban radar da pokupe ono što njihove žene žele i trebaju, stvarajući toplu atmosferu ispunjenu poštovanjem i istinskom ljubavlju.

Device će se verovatno fokusirati na manje detalje koji njihove žene čine srećnim i prijatnim, izražavajući svoju naklonost kroz usluge i brigu. U svakoj prilici će je rado iznenaditi doručkom u krevetu, pomoći u kućnim poslovima ili joj doneti šoljicu čaja kada je imala dug dan, prenosi Miss7.

BONUS VIDEO

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

(Espreso/krstarica/A.J./prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.