BRAČNI PAR OD PO 100 GODINA OTKRIO TAJNU SREĆNOG BRAKA: Obavezno OVO radite sa svojim MUŽEM, ljubav će samo da PUCA
Dug i srećan brak, Foto: Printscreen/Instagram/sprouht

SAZNAJTE

BRAČNI PAR OD PO 100 GODINA OTKRIO TAJNU SREĆNOG BRAKA: Obavezno OVO radite sa svojim MUŽEM, ljubav će samo da PUCA

Njihov brak traje od 1948. godine. Oboje se bliže 100. rođendanu, ona ima 94, a on 98 godina

Objavljeno:

Priča o njihovoj vezi jeste divan primer dugotrajnosti jedne ljubavi, ali i njihove dugovečnosti iza koje se krije nešto što ih i danas krasi i ukrasilo je ovaj intervju.

Na početku intervjua pitao ju je da ga podseti koliko to on ima godina. Na pitanje kako je njihov brak opstao tako dugo, odgovorila je: "Nemoj da misliš da znaš sve. Nemoj da osobi sa kojom živiš govoriš da znaš sve, a da ona ne zna".

Njen muž se sve vreme smejao punog srca, a ni ona nije skidala osmeh sa lica. Usledilo je pitanje šta je tajna njihove dugovečnosti? Otkrili su da je to smisao za humor. Ako toga nema, uzalud sve. Napomenuli su i da imaju četvoro dece, kao i da njihova najstarija ćerka ima 75 godina.

Stalno ih posećuje, a kada dođe, majka joj duhovito kaže: "Imaš 75 godina, ostarela si". Smisao za humor koji ih je spasao, sačuvao njihov brak uz toleranciju i ljubav, došao je do izražaja i na ovom snimku. Očigledno je koliko uživaju u zajedničkom životu i kolika je njihova volja i snaga da nastave dalje. Neka traje...

Video postavljen nedavno na Instagramu ima 1.3 miliona lajkova. Ovakvi saveti dopali su se i Kloi Kardašijan.

BONUS VIDEO

00:55

UŠAO SAM U BRAK KAO PAPUČAR! Voja Nedeljković iskreno progovorio o odnosu sa suprugom i o ŠOKANTNOM DOGAĐAJU ma njihovom venčanju!

(Espreso/zenablic/Jelena Milenković/prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.