NAJJAČE CAKE KOJE ŽENA MOŽE DA UPOTREBI DA ZAVEDE MUŠKARCA: Za pola se ne zna,a provereno rade - svaki pada na njih
Foto: Robert Daly / Caia Image / Profimedia

PROBAJTE

NAJJAČE CAKE KOJE ŽENA MOŽE DA UPOTREBI DA ZAVEDE MUŠKARCA: Za pola se ne zna,a provereno rade - svaki pada na njih

Ovi trikovi su sjajna stvar

Objavljeno:

Praznici su vreme ljubavi, topline i, naravno, prilika za romansu! Ako želite privući pažnju i osvojiti srce nekog posebnog tokom praznika, evo nekoliko slatkih trikova koji će vam pomoći da zračite šarmom i zavođenjem.

Prigodna odeća za zimski šarm: Odelo sa šljokicama, topla džemper haljina, ili elegantna kombinacija boja prilagođena prazničnom duhu može stvoriti prvi utisak koji se pamti. Izaberite odeću koja naglašava vašu ličnost i dodiruje sezonski duh.

Zimska magija u vašem mirisu: Birajte miris koji asocira na zimu i praznični ugođaj. Mirisi vanile, cimeta i zimskih bobičastih voća često bude toplinu i udobnost, stvarajući poseban mirisni pečat.

Flert, radno mesto, kolege
foto: Profimedia

Zajedničko ukrašavanje: Pozovite ga da zajedno ukrašavate jelku ili pravite gingerbread keksiće. Ovo je savršena prilika za zajedničko stvaranje uspomena, deljenje smeha i gradnju povezanosti.

Praznične poruke: Pošaljite mu slatke praznične poruke ili čestitke koje naglašavaju toplinu i radost. Dodatni osećaj pažnje može otvoriti vrata za razgovor i bliži kontakt.

Slatki praznični pokloni: Razmislite o slatkim, personalizovanim poklonima koji odražavaju njegove interese. To može biti nešto ručno napravljeno, posebna knjiga koja mu se svidela ili paket sa omiljenim zimskim poslasticama.

Ples ispod svetala: Ako imate priliku, pozovite ga na ples ispod svetala u prelepom, zimskom okruženju. Ovo stvara romantičnu atmosferu i pruža priliku za intimnost.

Topli napici uz ognjište: Pozovite ga na toplu čokoladu, kuvano vino ili omiljeni zimski napitak. Uživanje u piću uz toplu atmosferu stvara opušteno okruženje za razgovor i deljenje.

Žena, Seksi, Kompjuter, Lap top, Dopisivanje, Flert
foto: Profimedia

Zajedničko gledanje božićnih filmova: Organizujte veče gledanja omiljenih božićnih filmova ili serija. Deljenje smeha uz klasične priče o praznicima može izazvati osećaj topline i povezanosti.

Naučnici su sproveli istraživanje kako boja glasa utiče na muškarce i žene kada je u pitanju zavođenje. Rezultati su bili neverovatni - boja glasa, kao i način govora su definitivno najjače žensko sredstvo za zavođenje na koje muškarci padaju!

Zapamtite, ključ uspešnog zavođenja tokom praznika je da budete autentični i srdačni. Slatki trikovi ne moraju biti komplikovani – često su to male pažnje koje stvaraju veliki utisak. Srećno u zavođenju i neka vam praznici budu ispunjeni ljubavlju!

Bonus video

01:25

OVAJ BURITO JE PRAZNIK ZA NEPCE! Žiri nije štedeo reči hvale za energičnu majku i snajku: Osvojena humanitarna nagrada

(Espreso/Srbija Danas/J.Šipčić/Prenela T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.