OVA POZA JE IDEALNA ZA MUŠKARCE I ŽENE KOJI TO VOLE BRZO: Rasplamsaće STARSTI u spavaćoj sobi na JOŠ VIŠI NIVO
Ljubav, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

savršeno

OVA POZA JE IDEALNA ZA MUŠKARCE I ŽENE KOJI TO VOLE BRZO: Rasplamsaće STARSTI u spavaćoj sobi na JOŠ VIŠI NIVO

Kružna stimulacija polako će vas potpuno naelektrisati, donoseći suptilan, a opet snažan orgazam

Objavljeno:

Ukoliko ste raspoloženi za nešto novo u spavaćoj sobi, predstavljamo vam položaj koji ne samo da će stimulisati kod vas sve prave tačke, već će i njemu biti izuzetno prijatan.

Devojka koja je izašla na sastanak sa nepoznatim momkom, nije očekivala u toku sastanka, kakav će biti ostatak večeri. Naime, stidljivi momak se pretvorio u čudovište, a novo iskustvo koje je sa njim doživela, nikada neće zaboraviti, a zato je odlučila da ovo podeli sa drugima.

Strast
Strastfoto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Upravo je poza "Zmaj" ono što vam je potrebno da se opustite i uživate u potpunosti.

Kako se izvodi:

Lezite na stomak sa rukama podignutim iznad glave. Sa jastukom ili dva postavljena ispod pubičnih kostiju, lagano raširite noge. Neka vaš partner ispruži svoje telo preko vašeg i uđe u vas, oponašajući položaj u kom se nalazite. Umesto brzog potiskivanja od pozadi, ova poza zahteva kružne pokrete.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zašto će vam se dopasti ova poza:

Kružna stimulacija polako će vas potpuno naelektrisati, donoseći suptilan, a opet snažan orgazam. U ovom položaju nema puno pokreta, pa je odlična ukoliko ja partner sklon brzim orgazmima, ili ako prosto samo želite da uživate u osećaju partnerovog tela.

Savet:

Iako niste na vrhu i dalje možete biti glavni igrač u ovoj pozi. Ukoliko se usaglasite kukovima, vaša tela će se kretati kao jedno kretati ujednačeno. Zajedno ubrzajte ili usporite da biste održali zamah, piše na britanskom portalu Cosmopolitan.

Bonus video:

02:40

LESKOVAČKI UŠTIPCI I URNEBES SALATA: Najjednostavniji recept u emisiji Majke i snajke: Porodica kuvanjem osvojila 10.000 dinara

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.