3 MUŠKE MANE NA KOJE SE ŽENE "PALE" KAO ŠIBICOM: Oni misle da je to LOŠE, a one se LEPE samo za takve
Ilustracija, Foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

žene se oglasile

3 MUŠKE MANE NA KOJE SE ŽENE "PALE" KAO ŠIBICOM: Oni misle da je to LOŠE, a one se LEPE samo za takve

Ove 3 muške mane žene vole

Objavljeno: 18:48h

Šta čini muškarca privlačnim u očima žena? Šta žene zaista privlači kod muškaraca? Ovo je pitanje koje sebi postavljaju mnogi muškarci, a mnogi odgovor traže u spoljašnjim karakteristikama. Međutim, istina je drugačija.

U svetu zabavljanja i privlačnosti, norme se stalno menjaju. Ono što se nekada smatralo nedostatkom sada može predstavljati privlačnost.

Uprkos dominantnim medijskim prikazima lepote, postoje osobine koje žene često cene kod muškaraca, a koje možda nisu sasvim u skladu sa opšteprihvaćenim stereotipima.

Iako su društvena očekivanja od muškog izgleda dugo nalagala da je isklesana građa sinonim za privlačnost, stvari su se sada promenile. Sve više žena priznaje da vole određene muške mane koje odražavaju autentičnost i samopouzdanje, prenosi Citymagazin.si.

Prirodna zrelost pre savršenstva

Privlačnost nije u isklesanim mišićima, već u sposobnosti prihvatanja sebe. Čovek kome je udobno u sopstvenoj koži, bez obzira na oblik tela, zrači snažnim samopouzdanjem. Umesto da teži savršenstvu, on se fokusira na prirodnu zrelost.

Ljubav
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Čovek koji nije opsednut mišićima i isklesanim stomakom, ali koji prihvata svoje telo, odiše privlačnošću koja prevazilazi površne standarde.

Brada kao izraz ličnosti

U svetu u kome je brijanje postalo norma, brada postaje izraz karaktera muškarca. „trodnevna“ brada ne izražava lenjost, već suptilnu divljinu koja privlači žene. Ovaj neuredan, a opet uredan izgled stvara utisak samopouzdanja i neustrašivosti. Brada nije defekt lica; to je izraz čovekovog odlučnog duha koji je spreman na izazove.

Mudrost i zrelost

Seda kosa i ćelavost nisu znak starenja, već simbol mudrosti i karaktera. Čovek koji sa ponosom nosi sedu kosu pokazuje svoje iskustvo i unutrašnju snagu. Isto važi i za one koji se bave ćelavosti. Oni znaju kako da dostojanstveno nose svoju ćelavost, što odražava duboko samopouzdanje i unutrašnju snagu.

Takvi ljudi nisu robovi vremena, već gospodari svoje sudbine.

Muške osobine su više od samo fizičkih atributa; oni su odraz unutrašnje lepote koja fascinira žene.

Kada muškarac pronađe ravnotežu između fizičke i mentalne snage i prihvatanja sebe, on emituje energiju koja pleni žene i stvara pravu, trajnu vezu. Ove karakteristike kriju istinsku privlačnost koja prevazilazi trenutne modne smernice i osvaja ženska srca.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.