OVIH 10 REČENICA ĆE UZBUDITI SVAKOG MUŠKARCA: Dovoljno je samo da mu ŠAPNETE i već kreću FANTAZIJE
Foto: Andriy Popov / Panthermedia

ljubav

OVIH 10 REČENICA ĆE UZBUDITI SVAKOG MUŠKARCA: Dovoljno je samo da mu ŠAPNETE i već kreću FANTAZIJE

Jedan od načina da oživite strast u vašem odnosu i istaknete svoju želju prema partneru jeste upotreba senzualnih rečenica

Objavljeno: 10:40h

Ovih deset rečenica mogu poslužiti kao izvanredan način da svom partneru nežno, ali jasno, date do znanja koliko ste ga "uželeli".

"Mnogo si mi nedostajao."

Ova rečenica je posebno snažna ako se niste videli neko vreme. Ona podseća na sve divne trenutke koje delite, istovremeno ističući vašu nežnu i ženstvenu stranu koja otvoreno izražava svoju ljubav. Muškarci koji vole svoje partnerke ceniće ovu rečenicu kao izraz se*si privlačnosti.

"Stalno razmišljam o onome kad si ti..."

Sećanje na neki poseban trenutak s partnerom koji vam je ostao urezan u pamćenju ima dublji značaj. Ovo ne samo što ukazuje na to da ga smatrate izvanrednim ljubavnikom, što će mu prijati ego, već takođe pokazuje vašu uzbuđenost. Ponekad je direktnost ovakvog izražavanja poželjna.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

"Večeras si ti na redu."

U svakom stabilnom i ravnopravnom odnosu, davanje i primanje su ključni. Ponekad svako želi da se tetoši na se*si način, što je za većinu muškaraca na vrhu liste seksualnih želja.

"Imam iznenađenje za tebe kod kuće."

Od detinjstva nas uče da se na reč "iznenađenje" reaguje s pozitivnim iščekivanjem. Ovakvom porukom pokrenućete lavinu sesi misli u njegovoj glavi i započećete predigru satima pre nego što se uopšte vidite, savetuje sesualni terapeut Ian Kerner.

"Nisam li seksi u ovome?"

Ovakvu rečenicu možete dodatno obogatiti slikovnom porukom. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što znate da ste sesi će i njega podstaći da vam pokaže kako na njega delujete.

"Želim te."

Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam partner znači emocionalno, a više emocija obično rezultira strastvenijim se*som.

Seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

"Uzmi usput i flašu vina."

Ovakva poruka jasno pokazuje da želite da veče bude uživanje. Hrana i piće često se povezuju s dobrim se*som, a vino je poznati afrodizijak. Ovo će ga tokom celog dana podsećati na hedonističke užitke koji ga očekuju kod kuće.

"Nabacivao mi se..."

Iako nije dobro prečesto koristiti ovakve izjave, povremena "injekcija ljubomore" može oživeti strasti. Činjenica da ste poželjni, ali i sugestija o mogućoj konkurenciji, lako će rasplamsati strasti.

"Hvala ti."

Malo zahvalnosti, bilo da se odnosi na nešto što je partner popravio u kući ili na pomoć koju vam je pružio, jasno će mu pokazati koliko ga cenite. Osim toga, podsećanje na vaš timski duh - kako u spavaćoj sobi (gde možete demonstrirati zahvalnost) tako i izvan nje.

"Odlično si mirisao jutros."

Može zvučati jednostavno, ali definitivno pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.

Majke i snajke

48:09

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP04

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.