"AKCIJA" NA OTVORENOM ME UZBUĐUJE: Žena otkrila gde najviše voli, a evo koliko košta ako vas UHVATE U ŽBUNJU
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twitter/@nypost

odnosi u javnosti

"AKCIJA" NA OTVORENOM ME UZBUĐUJE: Žena otkrila gde najviše voli, a evo koliko košta ako vas UHVATE U ŽBUNJU

Evo koliko košta ako vas uhvate da imate intimne odnose u javnosti

Objavljeno:

Ljudima koji vole da izlaze iz svakodnevice i radi su za nova iskutva, intimni odnosina otvorenom nisu nimalo strani. I dok jedni nežnosti razmenjuju u udobnoj spavaćoj sobi, drugi su ipak ljubitelji nudističkih plaža i zabačenih mesta u prirodi. Ali šta kažu stručnjaci, a šta zakon o tome?

Poznati britanski stručnjak za muško-ženske odnose, Holi Robinson, (34) stava je da intimni odnosi napoljumogu da budu i te kako zabavni, a ne krije da ih često sa svojim mužem praktikuje i na plaži tokom leta.

Razmišljanja je da je razmenjivanje nežnosti na otvorenom odličan način da poboljšate svoj ljubavni život jer je, kako kaže, dosadno ako ste uvek kod kuće u krevetu. S druge strane, ona je i upozorila da ljudi ne bi trebalo da krše jasne granice, ali ako postoji privatnost, ona misli da bi parovi trebali da se posvete tome.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

"Ne bi trebalo da imamo odnose na glavnoj ulici, ali ako imate privatnost, zašto da ne?", rekla je ona i dodala da o intimnim odnosima treba otvoreno razgovarati sa partnerom, jer je važno deliti fantazije i želje. Rekla je da parovi treba da razgovaraju o odnosu nakon što postanu žustri i da razmišljaju o tome šta mogu da promene sledeći put.

Međutim, iako ovo sve lepo zvuči, imajte u vidu da ako se odlučite na uživanje u ljubavi na javnim mestima, znajte da je taj čin zakonom kažnjiv, pa vas razmenjivanje nežnosti može koštati i do 150.000 dinara. Kazna se propisuje u zavisnosti od toga koliko ste bili glasni, kao i od toga da li ste na delu uhvaćeni u zabačenoj šumi, parku ili kolima. Pa tako, ako vas policija zatekne u kolima na parkingu ili nekom žbunu, daleko od očiju prolaznika, najverovatnije ćete biti kažnjeni sa 20.000 dinara.

Bonus video:

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.