OVO SU CAKE ZA TIH SE*S DOK DRUGI SPAVAJU: Nikoga NEĆETE probuditi, a DRHTAĆETE koliko je DOBRO
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

VEČERAS PROBAJTE

OVO SU CAKE ZA TIH SE*S DOK DRUGI SPAVAJU: Nikoga NEĆETE probuditi, a DRHTAĆETE koliko je DOBRO

Ovo su cake za miran i tih seks da vas niko od ukućana ne čuje

Objavljeno:

Iako pridevi „miran“ i „tih“ ni na koji način ne opisuju seks koji volite da praktikujete, ponekad uslovi zahtevaju da se pritajite i utišate. Zapravo, da biste imali divalj i bučan seks, morate biti u šumi, ili imati dobru zvučnu izolaciju – osim ako vam je svejedno šta će komšije čuti i da li će vas prijaviti zbog narušavanja kućnog reda. Doduše, ne postoji kućni red koji propisuje tih seks, ali vaše erotske aktivnosti mogu se svrstati uz uključivanje mašine za veš, puštanje muzike i dečji plač – posle 22 časa očekuje se da se svi utišaju (bebe i mašine se uglavnom tolerišu).

Osim komšija, za koje vas možda nije briga, tu su i roditelji (njegovi ili vaši), cimeri, prijatelji ili članovi porodice sa kojima živite, čije prekore (ili šale) ne želite da čujete (kao ni oni vaše akcione napore). Dakle, najbolje je da naučite kako da praktikujete tih seks, odnosno, da maksimalno uživate, a da pritom nikog ne uznemiravate.

Trikovi za miran i tih seks

Pustite muziku ili TV

Postarajte se da stvorite pozadinsku buku, koja neće sama po sebi prodirati kroz zidove i ometati komšiluk, ali će služiti kao prigušivač za teško disanje, stenjanje i škripanje kreveta.

Tih seks u krevetu

Ali ako krevet škripi, ili udara o zid, vaš tih seks će biti sabotiran, pa je najbolje da se u tom slučaju premestite na pod, fotelju, kauč – negde gde vaši pokreti neće praviti prepoznatljivu ritmičku buku. Ako nemate toliki manevarski prostor, udaljite krevet od zida, da biste sprečili da udara o njega, ili zaglavite jastuke i ćebat između okvira kreveta i zida.

Prigušite stenjanje jastukom

Možete koristiti BDSM igračku za zapušavanje usta, kako biste prigušili stenjanje i vriske, ako volite da dodate elemente dominacije, odnosno, potčinjenosti i začinite svoj doživljaj. Ako ne volite igre i alate moći, možete koristiti jastuk ili vam partner može rukom zatvoriti usta (što može da bude vrlo stimulativno).

Stojeći doggy style

Buka tokom seksa često dolazi od klizanja nameštaja po podu, ili udaranja o zid. Zato je stojaća dogi-poza odlična za tih seks – potrebno vam je samo nešto stabilno ispred vas, da se pridržite (kao što je zid, ili komad nameštaja preko kog ćete se sagnuti). Ovu pozu možete izvesti i na ivici kreveta, tako da vi imate potpun oslonac, dok partner stoji iza vas i drži se za vaše bokove.

Tih seks u pozi 69

Čuvena 69 rešava pitanje ispuštanja glasova – usta će vam biti zauzeta. Osim toga, oralni seks ne uključuje nagle i silovite pokrete, pa ćete, u bilo kojoj varijanti primanja i davanja oralnog zadovoljstva oboje ležati opušteno i mirno, a ni krevet neće stenjati pod vama. Najudobnija varijanta obostranog pružanja oralne stimulacije je u bočnom položaju.

Vulva, Vagina, Seks
foto: Natallia Krechka / Alamy / Alamy / Profimedia

Međusobna masturbacija

Još jedan način na koji možete praktikovati tih seks jeste obostrana masturbacija. Osim toga, ovo može biti odlična predigra, kao i način da otkrijete kako najviše uživate. Možete sedeti jedno prema drugom na krevetu, ili na podu, uspostaviti kontakt očima i slobodnom rukom jedno drugo milovati i dodirivati, kako biste se dublje povezali. Ovaj način je istovremeno vrlo ranjiv (međusobno se izlažete pogledu), vrlo uzbudljiv, ali i zgodan za korišćenje seksualnih igračaka.

Tih seks na stolici – poza prestola

Odaberite čvrstu stolicu ili fotelju, na kojoj partner može udobno i stabilno sedeti, dok ga vi opkoračujete, držeći se za naslon, ili za njegova ramena. Ovo je dobra poza za tih seks sa dubokom penetracijom, koja vam omogućava prisan kontakt, u kojoj vi upravljate tempom i intenzitetom. U najuzubudljivijim momentima, možete pritisnuti usta o partnerovo rame, ili vrat, da biste prigušili stenjanje.

Poza kašike

Mnogima omiljena, poza kašike je odlična za miran i tih seks, jer omogućava prisno milovanje i nežnost, dok su pokreti kukovima ograničeni i ne mogu biti siloviti (i uzrokovati škripu i buku). U ovoj pozi vaš partner (ili vi sami) može lako pristupiti dodatnoj stimulaciji klitorisa.

Obrnuta kašika za tih seks

Druga varijanta kašike je isti ovaj položaj, ali licem u lice. Da biste održali ravnotežu i kontakt dok ste na boku, jedno prema drugom, morate preplesti noge i čvrsto se držati jedno za drugo, što može biti vrlo uzbudljivo, prisno i intenzivno. I da biste prigušili stenjanje – možete se ljubiti.

Prednosti tihog seksa

Bojazan da će vas neko u drugoj sobi čuti, može vas odvratiti od seksa, ali dovijanje da sprovedete tih seks, oklonite izvore buke i prigušite zvuke koje ispuštate, može biti i vrlo stimulativno. Osećaj da nešto radite krišom, može uneti dozu saučesništva u avanturi, koja vas može još više zbližiti i povezati.

Bonus video:

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Wannabe)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.