OVO JE 7 EROGENIH ZONA KOD ŽENA PORED BRADAVICA I KLITORISA: Muškarci,OBNOVITE GRADIVO pre nego što legnete VEČERAS
Ilustracija, Foto: Profimedia

savet za muškarce

OVO JE 7 EROGENIH ZONA KOD ŽENA PORED BRADAVICA I KLITORISA: Muškarci,OBNOVITE GRADIVO pre nego što legnete VEČERAS

Ovo su erogene zone kod žena pored bradavica i klitorisa

Objavljeno:

Kada je u pitanju seks, ponekad su prave tačke na telu odličan okidač za seks koji sledi jer ubrzavaju puls i podižu seksualnu energiju osobe koja ima ove slabe tačke.

Ako pogodite pravo dugme, ona će eksplodirati i otvoriće vam se kao nikada pre. Kako biste bili pravi majstor njenog uzbuđenja i predigre, morate na pameti da imate i druge erogene zone osim klitorisa i bradavica za koje uvek znate da su sigurica. Reći ćemo vam za početak sledeće - celo telo ej jedna velika erogena zona.

Une i usta

Usne su super osetljive pa je logično da će dobar poljubac da ih stimuliše i uzbudi ženu. Menjajte jačinu poljupca i videćete kako će vam se ona pridružiti u igri.

Stomak

U zavisnosti od toga koliko je žena opuštena, stomak može da bude veoma osetljiv. Kao i čelo i vrat i ovo mesto je veoma osetljivo.

Ljubav
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Vrat i ključna kost

Vrat je podcenjen, a uz to je i super seksi. Bilo da ste raspoloženi za nežne dodire ili grubo ujedanje nemojet preskakati ovu erogenu zonu.

Zglobovi i kolena

Gde god da ste osetljivi tu je moguće vaša erogena zona. Zglobovi i koža iza kolena su veoma osetljivi, a često ni ne predpostavljamo da je to moguća erogena zona.

Uši

Iako vam možda zvuči čudno i uvrnuto, ali pružanjem malog zadovoljstva ušima tokom predigre je veoma seksi. Ušne resice sadrže mnogo krvnih sudova zbog čega je ovo mesto veoma osetljivo.

Unutrašnjost butina

Mnogo žena voli da ih muškarac dodiruje po butinama. Poljupci i dodiri uzbudiće je pre nego pređete sa njenih butina na klitoris i vulvu.

Leđa

Bilo da se fokusirate na donja ili gornja leđa, svako mesto može da bude erogena zona i da deluje uzbuđujuće na ženu. Pogotovo gornji deo leđa u kome se gomila sav stres osetljiv je na dodir.

Sredina grudnog koša

Spustite se niz njen vrat i zaobiđite bradavice jer ono što trebate da stimulišete je sredina njenog grudnog koša. Zadirkujte je kako bi sa nestrpljenjem dočekala momenat kada ćete preći na njene grudi.

Bonus video: NOVI TREND MEĐU MLADIMA, PIJU VIJAGRU VEĆ SA 16 GODINA:

03:21

NOVI TREND MEĐU MLADIMA, PIJU VIJAGRU VEĆ SA 16 GODINA:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.