SAMO AKO IH IMATE OVOLIKO U KREVETU PRE BRAKA NEĆE VAS ZVATI "LAKOM": Većina je odavno PREŠIŠALA taj BROJ
Ilustracija, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

to je tajna brojka

SAMO AKO IH IMATE OVOLIKO U KREVETU PRE BRAKA NEĆE VAS ZVATI "LAKOM": Većina je odavno PREŠIŠALA taj BROJ

Prema istraživanju ovo je broj partnera pre braka koji se smatra prihvatljivim

Objavljeno:

Većina vas je pre stajanja na ludi kamen imalo započete i završene romanse, propale veze koje su ostale u prošlosti. Iako se nekada potpuno drugačije gledalo na sve to, brakovi su bili ugovoreni, pogotovo u ruralnim područjima, a seks pre braka nije ni postojao, ipak danas se sve to promenilo.

Međutim, kako smo odavno zakoračili u moderno doba, samim tim se i dosta stvari promenilo, pa i po pitanju broja seksualnih partnera. Ako ste se pitali koja brojka je „najpoželjnija“ kada je reč o seksualnim odnosima vašeg sadašnjeg partnera u prošlosti, ovo su neki od odgovora.

Naime poznati sajt „Supedrug Doctor“ koji se bavi ljubavnim i seksualnim temama, sproveo je nedavno istraživanje na tu temu. Takođe, ovo istraživanje je potvrdilo da muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnerki imali. Anketirano je više od 2.000 ljudi u SAD i Evropi.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Kada se radilo o broju partnera, ispitanici su imali tri opcije: reći istinu, povećati broj ili smanjiti broj.

I muškarci i žene su skoro podjednako rekli (67,4 odsto žena i 58,6 odsto muškaraca) da uvek govore istinu. Dakle, ovo istraživanje je potvrdilo da muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, tačnije o tome koliko su partnerki imali.

Ali kada je reč o povećanju ili smanjivanju broja partnera, 17,5 odsto muških ispitanika je izjavilo da je imalo više partnera, dok je samo 8,2 odsto žena reklo isto. Moguće je da muškarci i žene možda menjaju svoj broj pod uticajem određenih percepcija – na primer, da se žena sa velikom seksualnom prošlošću smatraju promiskuitetnom ili da muškarac sa velikim brojem partnera oseća da poseduje muškost ili seksualna snaga.

I za kraj, na osnovu odgovora, zaključeno je da za žene gornja granica broja partnera iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje da doživljava kao promiskuitetnu, prenosi Blic Žena.

Bonus video: Seksolog zaplakao u emisiji uživo

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.