IZGOVORITE OVE 3 REČI I GLEDAJTE KAKO GA DOVODITE DO LUDILA: Biće OPČINJEN VAMA, postaće prava ZVER U KREVETU
Par u krevetu, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

igre zavođenja

IZGOVORITE OVE 3 REČI I GLEDAJTE KAKO GA DOVODITE DO LUDILA: Biće OPČINJEN VAMA, postaće prava ZVER U KREVETU

Izgovorite tu rečenicu dok ste sa muškarcem u spavaćoj sobi i napravićete čudo

Objavljeno:

Kako se na najbolji način igraju igre zavođenja s partnerom ili onim za koga bismo hteli da to postane? Osim govorom tela to se postiže i pravim rečima!

Stefan Džonson, psihoterapeut i direktor Men’s Centra u Los Anđelesu, tvrdi da rečenice izrečene van konteksta, kad ih muškarac najmanje očekuje, mogu biti pravi okidač muške želje i seksualnog nagona.

„Kad je muškarac erotski iznenađen, njegov mozak oslobađa endorfine i neurotransmitere koji pojačavaju transimisiju impulsa, te utiču na raspoloženje, odnosno dovode ih u stanje potpune seksualne nadraženosti“

Verovali ili ne, dovoljno vam je samo tri reči da muškarac postane opčinjen vama. U pitanju su jednostavne reči: Želim te odmah.

Zbog čega one tako deluju?

Izgovorite tu rečenicu dok ste sa muškarcem u spavaćoj sobi i napravićete čudo.

Ipak, ako je izgovorite na neočekivanom mestu, na primer, dok izlazite iz bioskopa ili restorana, biće još opasnija – muškarac će podivljati kad je čuje!

Ova rečenica može višestruko da se tumači i tako se muškarcima ostavlja prostora za fantazije o svemu što će uslediti. Mogu da zamisle baš onakvu igru ili avanturu kakvu oni žele i da budu uvereni da ćete im to i pružiti.

Suština je u tome da rečenicu upotrebite strateški. Ako je izgovorite u pravom trenutku, muškarac će biti uveren da mu sledi najluđa zabava i samim tim će se nivo njegove energije i raspoloženja podići do maksimuma.

„Ako mu šapnete ovu rečenicu dok ste negde gde nema šanse da imate odnos, na primer u automobilu gde niste sami, onda je ona besmislena“, navodi Sedi Alison, seksualna terapeutkinja, dodavši da muškarci obožavaju dominantne devojke.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Naravno, ne treba ovo razumeti kao da ste dužni da zadovoljite muške želje. Takav scenario apsolutno i vama može priuštiti niz zadovoljstava.

„Kad žena krene u ostvarenje svojih želja, ona dobija osećaj snage i važnosti“, kaže Alison.

Morate znati da se frajeri često osećaju zapostavljeno, a kad im kažete “Želim te odmah”, to im je znak da su još uvek poželjni i muževni.

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/ Vijesti.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.