OVU SE*S POZU ŽENE POSEBNO VOLE: Nimalo nije ZAHTEVNA, a užitak je zagarantovan
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

KO BI REKAO

OVU SE*S POZU ŽENE POSEBNO VOLE: Nimalo nije ZAHTEVNA, a užitak je zagarantovan

Ako ste ljubitelj doggy poze u seksu, ali ne i napora koji dolazi s njom, morate isprobati pozu ‘ležeći policajac’.

Objavljeno:

Naime, to je savršena seks poza koja ne zahteva puno akrobacija u krevetu, a dobićete duboko intenzivan seks s orgazmima.

Velikom broju žena teško je da dožive orgazam tokom penetracije, a pojedine poze pogodnije su za postizanje vrhunca od drugih. Nepisano je pravilo da će žena najlakše doživeti orgazam u pozi „kaubojke“, a za devojke koje ipak više vole da budu dole, postoji poza ležeći policajac u kojoj je orgazam gotovo garantovan, piše The Sun.

Seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Šta je ta poza zapravo?

Seksualnu pozu ležeći policajac lako je svladati i obećava intenzivan užitak bez rizika od istezanja mišića ili bez toga da se osećate kao da ste imali naporan trening. U osnovi, to je jednostavna verzija doggy-stylea i uključuje ležanje na stomaku s jastukom ispod bokova. Naziv dolazi od uzdizanja koje stvara karlica žene s jastukom.

Evo kako se izvodi

Žena leži na stomaku , dok joj se ispod kukova nalazi neka vrsta podizača, poput jastuka, a njen partner nalazi se iza nje. Muškarac stavlja noge između nogu partnerke, a visina jastuka pomaže stimulaciji G tačke. Poza je idealna za žene koje vole da leže tokom seksa, a u njoj neizmerno uživa i muškarac koji želi što pre i sebe i partnerku dovede do vrhunca.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.