OVE POZE U SE*SU SU NAJBOLJE ZA LETO: Oznojićete se minimalno, a doći ćete do VRHUNCA BRZO
Ljubav, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

intimni odnosi

OVE POZE U SE*SU SU NAJBOLJE ZA LETO: Oznojićete se minimalno, a doći ćete do VRHUNCA BRZO

Pereca pozu trebalo bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno oznojiti

Objavljeno:

Seks je "vruć", ali letnje vrućine nisu idealne za igrice u spavaćoj sobi. Tokom toplotnog talasa možete uživati u razmeni strasti sa svojim partnerom, uz minimalno kontakta, a ovo su najbolje poze za vrući užitak.

1. Pereca

Pereca pozu trebalo bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno oznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac "zajaše" njenu nogu koja je na podu i prodire unutra. Kod ove poze je dobro i što uz minimalno kretanje možete iskusiti duboku penetraciju.

Seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

2. Pseća poza

Namestite ventilator, odnosno klimu da duvaju prema vama tokom seksa, pa ćete se manje oznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca, pa seks neće ni dugo trajati, a sami položaj ne zahteva mnogo kontakta.

3. Stojećki

Ova poza je idealna za tuš-kabine ili kade, pa se prepustite strastima pod osvežavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i saviti u struku, te se pridržavati rukama za tlo ili obližnju površinu.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

4. Tačke

U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima, pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac neka sedne na ivicu kreveta, a žena neka mu sedne u krilo okrenuta od njega, te neka se onda osloni rukama na pod.

5. Školjka

Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako je koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze, piše Womenshealthmag.

Majke i snajke:

00:56

MAJKE I SNAJKE Humanitarna akcija za Ninu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.