PO OVOME ĆETE PREPOZNATI ZRELOG MUŠKARCA: Odlikuju ga ove osobine, uočićete to "NA KECA"
Muškarac, Foto: Profimedia / LJSphotography / Alamy / Alamy /

MORATE ZNATI

PO OVOME ĆETE PREPOZNATI ZRELOG MUŠKARCA: Odlikuju ga ove osobine, uočićete to "NA KECA"

Iako na početku odnosa s partnerom sve deluje idealno, kasnije možemo shvatiti da smo bile u zabludi.

Objavljeno:

Kada bi žene sastavljale listu osobina koje žele da ima njihov potencijalni partner, jedna od njih bi svakako bila emocionalna zrelost. Ipak, vreme često pokaže da osoba pored nas nije pouzdana i da zapravo nismo ispunjeni takvom vezom u kojoj ne dobijamo bezuslovnu ljubav i podršku.

Normalan deo odrastanja bio bi da se dečaci razviju u muškarce, ali mnogi odrasli muškarci ostaju dečaci, emocionalno su nezreli i odnos s njima može biti turbulentan.

5 karakteristika po kojima se zreli muškarci razlikuju od nezrelih

1. Preuzimanje odgovornosti

Zreli muškarci preuzimaju odgovornost za svoje postupke i odluke. Oni ne krive druge za svoje greške, već razmatraju šta mogu naučiti iz tih grešaka. Nezreli muškarci to zaista nikada ne urade; oni uvek očekuju da će neko drugi uraditi sve umesto njih.

2. Samodisciplina

Zreli muškarci su disciplinovani. Čak i kada im je teško, oni ne odustaju od unapred zadatih ciljeva. Nezreli to pak nisu – oni dane provode bez plana i ne trude se da postignu velike stvari u svome životu.

3. Pouzdanost

Za razliku od nezrelih muškaraca, na zrele se muškarce uvek možemo osloniti, verovati im i znati da će biti na našoj strani. Uz njih znate da ste tim, da se možete osloniti na njih kad vam zatreba pomoć.

4. Iskrenost

Vrline poput etike i razboritosti krase samo zrele muškarce. Muškarac koji je neiskren i na to ne gleda kao problem, nije zreo.

5. Komunikacija

Jasna i otvorena komunikacija ključ je svakog zdravog odnosa – ako sa svojim partnerom ne možete diskutovati o svemu što želite, razmislite da li je on pravi čovek za vas. Zreli muškarci drže do komunikacije sa svojom partnerkom i nemaju strah od izražavanja stavova, dok je za nezrele muškarce komunikacija nepoznat pojam.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.