Zbog čega momke najviše grize savest? (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

ko bi rekao?

Zbog čega momke najviše grize savest? (FOTO) (GIF)

Bezazleno flertovanje vešeg momka s drugim ženama i te kako ume da vas uzruja, ali ne znači da ni njega ne peče kad shvati koliko vas to boli
Objavljeno: 09:38h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako su istraživanja pokazala da muškarci u vezama osećaju znatno manje krivice nego žene ni oni nisu bezosećajni, pa zbog nekih postupaka ipak osećaju grižu savesti.

Muškarac će uraditi SVE OVO samo za ženu koju stvarno voli! (FOTO) (GIF)

foto: giphy

1. Zadirkuju nas

Često umeju da nas zadirkuju bez razloga ili u šali, ali zapravo im je žao kada to rade. Znaju da ćemo mi to shvatiti pogrešno kao kritiku i provesti sate analizirajući njihove komentare, a njihova namera nije bila da nas povrede. Zato se ponekad osećaju loše nakon što komentarišu naše prehrambene navike ili izgled.

foto: profimedia

2. Nisu nežni kao na početku

Kako vreme odmiče, muškarci se sve više opuštaju u vezi. Za njih to opuštanje znači da nije potrebno da nas osvajaju kao na početku veze pa prestaju s romantikom i nežnošću. Zbog toga se mi ponekad osećamo zapostavljeno jer mislimo da im više nije stalo do nas, a oni su zapravo srećno ušuškani u ležernu ljubavnu svakodnevicu. Ipak svesni su tog svog propusta i malo ih peče savest.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.