OVO SU GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU NEZRELOG DEČAKA I MUŠKARCA: Ako ovo RADI, bežite glavom bez obzira
Ilustracija, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

MORATE ZNATI

OVO SU GLAVNA RAZLIKA IZMEĐU NEZRELOG DEČAKA I MUŠKARCA: Ako ovo RADI, bežite glavom bez obzira

Ovo su glavne razlike u ponašanju između nezrelog dečaka i pravog muškarca

Objavljeno: 12:18h

Svaka žena pored sebe želi emotivno zrelog i pismenog muškarca.

Normalan deo odrastanja bio bi da se dečaci razviju u muškarce, ali mnogi odrasli muškarci ostaju dečaci, emocionalno su nezreli i odnos sa njima može biti rolerkoster.

Evo po čemu se razlikuje dečak od muškarca:

Preuzimanje odgovornosti:Muškarci preuzimaju odgovornost za svoje postupke i odluke. Oni ne krive druge za svoje greške, već razmatraju šta mogu naučiti iz tih grešaka.

Samodisciplina: Muškarci su disciplinovani. Čak i kada im je teško, oni istraju u ostvarivanju ciljeva koje su sebi postavili.

Pouzdanost: muškarci drže svoja obećanja, razumeju svoje obaveze i svesni su svojih obaveza.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Iskrenost: Dečaci često imaju egoističan pogled na svet i ponašaju se na način koji će im najviše koristiti. S druge strane, muškarci se ponašaju etički i pošteno i uvek uzimaju u obzir druge prilikom donošenja odluka.

Komunikacija: muškarci jasno i sa poštovanjem saopštavaju svoje misli i osećanja i takođe znaju kako da aktivno slušaju drugu osobu.

Briga o svom zdravlju:Muškarci brinu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju kroz redovno vežbanje, pravilnu ishranu, adekvatan san, upravljanje stresom, emocionalno izražavanje i druge komponente zdravog načina života.

Otvorenost:Dečaci su često ubeđeni da je njihova istina jedina istina, dok muškarci ostaju radoznali i otvoreni za različita mišljenja. Razumeju da ljudi imaju različite poglede na svet i da su uvek spremni da saslušaju druge i nauče nešto od njih.

01:16

TAJNA LJUBAV MOĆNIKA IZ PODZEMLJA I POZNATE VODITELJKE! Ljljana Stanišić otkriva: On je GROMADA, a beži od medija ko đavo od krsta

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.