DONJI VEŠ GOVORI MNOGO O ŽENI: Evo KAKVA JE tačno ukoliko češće nosi CRNI, CRVENI ili BELI
Donji veš, Foto: Profimedia

VAŽNO

DONJI VEŠ GOVORI MNOGO O ŽENI: Evo KAKVA JE tačno ukoliko češće nosi CRNI, CRVENI ili BELI

Odabir donjeg rublja mnogo govori o ličnosti.

Objavljeno: 23:09h

Donje rublje je poput ženskog tajnog oružja s kojim se niko ne hvali kao sa skupocenim satom ili novom torbicom, ali koje i te kako utiče na to kako će se žena osećati, piše portal Wow.

Crveno

Kaže se da crveno donje rublje nose seksualno samouverene žene koje su svesne vlastite privlačnosti. Crvena boja simbolizuje moć, samopouzdanje, strast i energiju, a podjednako implicira i toplinu i opasnost, što crvenom rublju još daje na seksepilu.

Crno

Crno donje rublje je mnogim ženama omiljeno jer je seksualno privlačno i misteriozno. Predstavlja samopouzdanje, zrelost i klasiku.

Belo čipkasto

Belo čipkasto donje rublje implicira nevinost, čistoću i devičanstvo. Muškarci vole belo donje rublje na ženama jer je senzualno i seksi, a nije nametljivo. Takođe, ono ukazuje i na ženstvenost.

Halteri: Bude senzualni vintage glamur i igraju na kartu snažne ženstvenosti, i mogu učiniti da žena izgleda kao prava zavodnica.

Steznici: Kad se žena ugura u nešto što joj stisne obline, često joj je toliko neudobno da se to na njoj vidi, dok isto tako malo ko zaista pomisli da je baš smršala; i zato ih je najbolje izbegavati!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.