AKO NE RADI OVE STVARI, NE VOLI VAS DOVOLJNO: Žene, to će ga ODATI NA KECA
Seks, Foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

MORATE ZNATI

AKO NE RADI OVE STVARI, NE VOLI VAS DOVOLJNO: Žene, to će ga ODATI NA KECA

To je pitanje koje žene često postavljaju same sebi. Dužnost partnera jeste da u vaš život unese ljubav i podrži vas u stvarima u kojima drugi jednostavno ne mogu.

Objavljeno: 15:18h

Postoje određene stvari koje bi partner trebalo da radi za vas i sa vama, kako bi dokazao svoju ljubav.

Ukoliko ne radi ovih 10 stvari, trebalo bi da razmotrite pronalaženje nekoga ko to hoće.

1. Ne stavlja vam do znanja da ste mu privlačni

Vi bi trebalo da u njegovim očima budete nešto najlepše što je ikada video, i isto tako bi trebalo da to i izražava. Činjenicu koliko ste vi njemu zapravo privlačni bi trebalo da vam pokazuju reči koje koristi kada to izražava.

On to ne mora da radi svaki dan, ali muškarac kome se zaista dopadate će se potruditi da to ponavlja s vremena na vreme, čisto da vas podseti koliko ste vi njemu zapravo lepi.

2. Ne otvara vrata za vas

Vaš džentlmen bi upravo tako trebalo i da se ponaša; kao džentlmen. Činjenica je da ovo nisu pedesete ili tako nešto, ali nikad ne potcenjujte moć koju otvaranje vrata od strane voljenog muškarca nosi sa sobom.

On to ne mora da radi svaki dan, ali s vremena na vreme, svakoj dami prija da joj muškarac otvori vrata automobila i pruži joj ruku da ustane.

3. Podržava vaše snove

Bilo da je vaš san da postanete uspešna poslovna žena ili poznata glumica, on bi trebalo da vas podrži. Podržavanje ne znači isto što i sklanjanje sa puta, pod izgovorom da ne želi da smeta.

On treba da želi da vam pomogne, ukoliko je u poziciji da to uradi, naravno.

4. Ne želi da izlazi sa vašim prijateljima

Činjenica je da je malo verovatno da će vaš partner voleti vaše prijatelje, a nećete ni vi njegove, iskreno. Poenta je, iako je on u stanju da bude prijateljski nastrojen prema njima, to ne bi trebalo da čini uz ,,Duguješ mi za ovo!’’.

On bi trebalo da želi da izađe sa vašim prijateljima i upozna ih, jer su oni odraz svega što ste vi.

5. Ne trudi se oko vaše porodice

Ako uvek zbriše sa porodičnog ručka i izbegava kontakt sa članovima vaše porodice kao da su oni bolest u ljudskom obliku, ne voli vas dovoljno. Zaljubljeni muškarac treba da uloži sve u vas, do tačke gde vas vidi zauvek zajedno, i treba da bude svestan da sa vama dolazi i vaša porodica.

Ako vas zaista voli, želeće da ga svi članovi vaše porodice upoznaju i prihvate kao jednog od svojih.

6. Ne želi da ide na mesta koja vi odaberete

Muškarac koji vas voli će ponekad pristati da ide tamo gde vi želite, čak iako tamo nikada sam ne bi otišao. Ovo, takođe, može ponekad značiti da ide linijom manjeg otpora, ali ako vas zaista voli, neće to tako doživljavati.

On će to uraditi da vas učini srećnom, a to bi trebalo da mu bude sasvim dovoljno.

Poljubac
foto: Profimedia

7. Ne ljubi vas svaki dan

Ovo je prilično jednostavno. Ako je vaš partner u stanju da vas ne ljubi nekoliko dana, daleko je od zaljubljenog. Eto, toliko jednostavno. On ne bi trebalo da bude u stanju da se drži podalje od vas, a kamoli da izbegava fizički kontakt duže vreme.

Ako može da vas ne ljubi određeni period, niste mu dovoljno privlačni da bi vas voleo.

8. Brine o vama kada ste bolesni

Ako vas je pogodila gadna prehlada i ne možete da ustanete iz kreveta, on treba da bude uz vas i pomogne vam. Ako vas zaista voli, doneće vam supu, čaj ili šta god da vam je potrebno, bez da očekuje da mu se nekako odužite za to, jer mu je na prvom mestu da se vi što pre oporavite.

9. Ne flertuje sa vama

Možda zvuči čudno, ali ovo je istina. Ako nije spreman da vas gura do samih granica i stalno vam postavlja nove izazove, nije mu dovoljno stalo.

Flertovanje u vezi je zdravo i korisno za razbijanje monotonije koju život donosi.

10. Ne poštuje vas

Ako vas partner ne poštuje ili iskorišćava za bilo šta, ne voli vas. Iskreno, verovatno nikad ni neće, pa je zato bolje da odmah izađete iz veze.

Ljubav najviše zavisi od poštovanja. Stoga, ako nema poštovanja, neće nikada biti ni ljubavi.

(Espreso/Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.