MUŠKARAC VAM NIKADA NEĆE REĆI DA OVO MRZI: Žene su se oduvek pitale, sada je vrlo JASNO
Seks, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

VAŽNO

MUŠKARAC VAM NIKADA NEĆE REĆI DA OVO MRZI: Žene su se oduvek pitale, sada je vrlo JASNO

Možda ćete voleti dug telefonski razgovor. Ali trebali biste zapamtiti da se vašem muškarcu ne može uvek svideti.

Objavljeno: 20:39h

Volite da razgovarate telefonom, ali muškarac u vašem životu ne može sanjati da radi isto. Dakle, koji je pravi razlog zašto muškarci mrze razgovor telefonom?

Većina devojaka pretpostavlja da je to zato što je momak ne voli, ali to je skoro uvek laž. Evo pravog razloga zašto muškarci mrze razgovor telefonom.

Zašto muškarci mrze duge telefonske razgovore?

Pa zašto ne pozoveš? Da li je to zato što ste zaboravili da platite svoje račune na vreme, ili vam je baterija skoro prazna, ili ste previše umorni da biste skinuli štikle pre nego što udarite u vreću?

U svakom slučaju, nije bitno.

Seks, Ljubav, Intima, Odnosi
foto: Profimedia / Hugo Felix / Panthermedia /

Muška tačka gledišta

Prvo, muškarci lažu da bi pre razgovarali telefonom. Izostavljanje svih muško-ženskih stvari osigurava da oba pola jednostavno imaju različite ideje o telefonskom bontonu.

Žene vole da pričaju o mnogim stvarima, ali muškarci obično vole da pričaju o onome što im je važno. Dakle, ne možete nikoga kriviti. Muškarci mrze činjenicu da se žene muče kada imaju telefon u rukama.

Sa muške tačke gledišta, da li mi je zaista važno da li je baka tvoje bake sa nekim? Ja ne mislim tako. Pa, osim ako je uključena u vannastavne aktivnosti sa mojim dedom. Ako to nije slučaj, razgovor o tome nije ništa drugo do veliko gubljenje vremena, zar ne mislite? Dobro, možda nećeš.

Muškarci jednostavno ne vole telefone

Većina žena ima problem da razume ovaj deo muškaraca. Ali muškarci već dugo ne koriste telefon. Muškarci vole da češće odgovaraju na kratke pozive.

Zbog njega se oseća mnogo važnijim i zauzetijim. Pravi muškarci posebno vole pozive koji idu kao „Zdravo… uh. Svakako, sastanak u dvanaest. Shvatio sam. Ponuda od milion dolara. Oh... Kej. A gde je sastanak? Hladan. Hvala vam. Vidimo se tamo. Za muškarca, trideset drugi poziv je savršena definicija dobrog detaljnog dugog poziva.

Muškarci gube samopouzdanje

Muškarci nemaju problema da satima pričaju ni o čemu. Ali na telefonu, svaki poziv koji traje nakon nekoliko minuta opisuje samo jednu reč. Panika.

Muškarci vole da imaju kontrolu, ali kada se nađu u ćošku sa razgovorima koji nemaju jasan pravac, oni gube hladnokrvnost. Jednostavno ne bi znali šta da kažu, a zbog toga je sve deset puta gore.

E sad, koliko čovek može da kaže kada mu objasnite kako je vaš dan bio usran, pogotovo kada se bavite po pola sata? Sve što može da uradi je da mehanički klimne glavom i izgovara van ritma ah-ha, uh-huh, i... zvukove. A posle nekog vremena bolno klimanje glavom i nemirni um mogu mu više naškoditi nego naporan dan na radnom mestu.

Muškarci su dosadni za vaše dobro

Dakle, koliko bi se vaš život mogao promeniti u poslednjih nekoliko sati? A šta muškarci mogu da razgovaraju sa ženama sat ili manje od sat vremena? Posebno izbegavam telefon kao kugu. Skoro svi telefonski razgovori se sastoje od ponavljanja "Hej, šta radiš?" i još sličnih stvari.

(Espreso/Hrmagazinera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.