"PROVELA SAM NOĆ SA ŠEFOM, A ONDA MI SE DESIO PAKAO" Napravio joj je DETE, a kraj priče će vas ostaviti U ŠOKU
Seks, Foto: Profimedia

AU

"PROVELA SAM NOĆ SA ŠEFOM, A ONDA MI SE DESIO PAKAO" Napravio joj je DETE, a kraj priče će vas ostaviti U ŠOKU

Već pet godina sam udata za čoveka koji je dobar i posvećen muž. Ipak u trenutku slabosti sam ga prevarila i moj život se tada promenio iz korena.

Objavljeno:

Suprug je znatno stariji, ima 44 godine, nedavno se razveo, ima dva tinejdžera iz prvog braka i nije hteo više dece.

Kada smo se upoznali, otvoreno mi je priznao da je imao vazektomiju nakon što su se on i supruga dogovorili da je porodica kompletna. Imam 30 godina i zapravo bih volela da postanem majka, ali prihvatila sam da se ta moja želja neće otvariti ako ostanem sa njim.

Dobila sam posao na benzinskoj pumpi i šef mi je divan. Oženjen i ima malog sina. Jedne večeri je polica pala i udarila me je u glavu. Šef je zabrinuo, izvadio je prvu pomoć i zatvorio radnju. Počeo je da mi čisti ranu na glavi alkoholom. Moja povreda nije bila strašna.

Prevara
foto: Profimedia

Pažnja i nežni dodiri šefa su mi itekako prijali i počela sam da mu uzvraćam zagrljaje. Poljubio me, a ja sam mu uzvratila poljubac. Prošli smo do sobe za osoblje i proveli smo zajedno noć. Znam da sam uradila nešto strašno, ali je seks zaista bio sjajan.

Posle toga se moj šef prebacio u drugu kompaniju, a ja sam saznala da sam trudna.

Našla sam se u bezilaznoj situaciji i nisam imala mnogo vremena da odlučim šta dalje da radim.

Posle par dana neizvesnosti, odlučila sam da sve priznam suprugu. Bio je slomljen prevarom i trudnoćom sa drugim čovekom. Pitao se gde je pogrešio u našem braku, ali oboje znamo da sam jedini krivac ja. Posle dugog i teškog razgovora, odlučio je da mi ipak oprosti, najviše zbog moje želje da budem majka.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.