OVE STVARI NIKAKO NE SMETE DA RADITE POSLE SE*SA: Dvaput ćete razmisliti kada pročitate
Ilustracija, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

OVE STVARI NIKAKO NE SMETE DA RADITE POSLE SE*SA: Dvaput ćete razmisliti kada pročitate

Nakon vođenja ljubavi svi imaju svoje rituale, ali da li ste ikada razmišljali o njihovom uticaju na vašeg partnera?

Objavljeno:

Svaki vaš pokret ili gest osoba koja leži pored vas će duplo analizirati i promišljati. Stoga, trebalo bi dva puta da razmislite pre nego što nešto uradite nakon seksa. Ono što nikako ne bi trebalo da radiite, i što može pogrešno da se shvati je:

Otići do frižidera

Generalno gledano, tome su sklonije žene. Frižider je njihov drugi, ali dosledan ljubavnik. I to je greh koji sebi teže opraštaju jer su većinom posvećene održavanju linije. Trk u kuhinju druga osoba može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti poriv.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija ta potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podelite ili umesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera/partnerku stavljajući joj do znanja da je za vas i dalje tu.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nežni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) okretanje leđa ukazuje na nedostatk bliskosti i interes da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo u mom svetu? Šta sam propustio/propustila? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

A ovde pogledajte aferu koja je nameštena našem fudbaleru:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media