OVO MUŠKOST DIŽE IZ MRTVIH: Ova HRANA je prirodni AFRODOZIJAK, servirajte mu i POLUDEĆE
Seks, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

OVO MUŠKOST DIŽE IZ MRTVIH: Ova HRANA je prirodni AFRODOZIJAK, servirajte mu i POLUDEĆE

Spoj lepog ikorisnog je uvek najbolji! Ako budete konzumirali ovu hranu, bićete oduševljeni njenim delovanjem

Objavljeno:

Svakodnevni sters ima dosta negativnih uticaja, a jedan od njih je i uticaj na potenciju. Svakome se desi da mu opadne libido u nekom trenutku, ali to nije razlog za brigu!Želja za intimnim odnosima se lako ponovo može javiti uz malo truda. Naime, brojne su namirnice koje nam u tome mogu pomoći.

Nije potrebno previše eksperimentisati i tražiti "magični napitak", većina od tih namirnica se već svakodnevno nalazi na našoj trpezi. Zbog sastojaka koje u sebi imaju one u nama bude želju za intimom, a da toga možda i nismo bili svesni. Samo je potrebno prepustiti se uživanju.

Prirodni afrodizijaci:

Jaja - u sebi sadrže cink, koji je važan za potenciju, a nema ga u većoj količini u ostalim namirnicama koje se svakodnevno upotrebljavaju. Osim toga, žumance je poznato kao tradicionalni afrodizijak jer sadrži folnu kiselinu, vitamine B6 i B12, kao i važne faktore za oslobađanje histamina bez kog nema ni potencije ni orgazma. Jaja sadrže i dve esencijalne aminokiseline bitne za proizvodnju neurotransmitera (hemijske supstance u mozgu i nervnom sistemu). Jedna od njih, norepinefrin, deluje na se*sualno ponašanje.

Jaja
foto: Printscreen/Youtube/Essen Rezepte

Beli luk - kao sredstvo za poboljšanje potencije koristili su ga još i stari Egipćani jer podiže libido. Beli luk u sebi sadrži alicin, hemikaliju koja podstiče protok krvi u polne organe. Dakle, beli luk je jako efikasan kod prirodnog jačanja libida.

Čokolada - kraljica prirodnih afrodizijaka. Sadrži alkaloid teobromin koji je jako sličan kofeinu i feniletilaminu, odgovornom za osećaj zaljubljenosti. Ona, takođe, podstiče lučenje dopamina koji produžava trajanje orgazma. Stimuliše i izaziva euforiju.

Kakao - sadržii arginin, poznat i kao “prirodna vijagra”. Arginin je amino-kiselina koja stvara osećaj se*sualne uzbuđenosti, pojačava dotok krvi u polne organe i opušta mišiće.

A ovde pogledajte priču porodice kojoj je ljubav tajni začin:

00:53

TAJNI ZAČIN PORODICE JOVIČIĆ JE LJUBAV! Ne propustite specijalitete porodice Jovičić danas u 18 časova

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.