ŽENE, OVE STVARI MORATE DA URADITE AKO ŽELITE DA VAS MUŠKARAC PRIMETI: Samo tako će se LUDAČKI ZALJUBITI u vas
Privlačnost, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

zapamtite

ŽENE, OVE STVARI MORATE DA URADITE AKO ŽELITE DA VAS MUŠKARAC PRIMETI: Samo tako će se LUDAČKI ZALJUBITI u vas

Sledeće tri stvari mogu navesti svakog muškarca da se ludački zaljubi u vas

Objavljeno:

Svaka žena žudi za tim da bude primećena gde god se pojavi. Najviše od svega želi da je primeti baš taj jedan muškarac koji se njoj jako dopada.

Ukoliko ne znate kako da uradite ovo i budete primećene, poslušajte sledeće savete.

Fizički izgled svakako igra ulogu u pridobijanju muške pažnje, ali on nije najbitniji. Sledeće tri stvari mogu navesti svakog muškarca da se ludački zaljubi u vas.

Strastvenost

Pri tome se ne misli na onu pod čaršafima. Žene koje su pronašle svoju svrhu i nešto oko čega su strastvene instantno privlače muški pol. To može da bude posao, hobi ili bila šta što vas toliko usrećuje da jednostavno zračite kada govorite o tome. Izrazite svoju jedinstvenost i nemojte se truditi da mu pokažete koliko ste slične njemu, nego koliko ste odane sebi.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Autentičnost

Mnoge žene prilikom ulaska u ljubavnu vezu žrtvuju svoje poglede, stavove i snove kako bi se uskladile sa svojim partnerom. Ipak, to nije nešto čime će zadržati tog istog partnera ni način na koji će biti srećne u životu. Čvrste odluke, stavovi i verovanja ono su što vas čini jedinstvenom, posebnom i snažnom i toga nipošto ne bi trebalo da se odričete.

Ženstvenost

Današnji način života često nam ukazuje na alarmantnu važnost samostalnost, napornog rada i efikasnosti. Važnost ove tri stavke je neosporna, međutim kada počnete u svemu da preuzimate inicijativu, donosite odluke bez saglasnosti svog partnera i ne dozvoljavate mu da on bude taj koji će vas barem malo razmaziti – dolazite do problema. Dozvolite mu da vam otvori vrata i pomogne da obučete kaput, pokažite svoju nežniju stranu i budite svedok njegovog oduševljenja.

Pogledajte šta je sveštenik Gligorije rekao o Danu zaljubljenih:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso.rs/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.