EVO ZAŠTO SE MUŠKARAC NE JAVLJA POSLE VRELE NOĆI: Sada je sve jasno KAO DAN
Seks, Foto: Profimedia

VAŽNO JE

EVO ZAŠTO SE MUŠKARAC NE JAVLJA POSLE VRELE NOĆI: Sada je sve jasno KAO DAN

Mnogi ljudi će reći da je seks na prvom sastanku "veliko ne", a osim ako ne želite da sve upropastite s tim dečkom, onda je to sasvim u redu.

Objavljeno: 18:55h

Muško-ženski odnosi su oduvek bili komplikovani, a žene su sklone tome da uvek traže krivca u sebi. Međutim, ako vas ostavi posle prvog seksa, onda su u pitanju čisto neznanje. Evo kako da se nikada više ne nađete u ovakvoj situaciji.

Postoji 8 tipova žena od kojih muškarci beže! Proverite da niste među njima

Ovih sedam grešaka uništava vezu, a skoro svaka žena ih radi

Svaka žena je bar jednom bila u situaciji da je neki muškarac zagrejan i jako zainteresovan za nju sve do prvog seksa, a čim je doživeo orgazam, počeo je da se ponaša potpuno drugačije, piše Index.

Zato nije čudo što se većina žena pita zbog čega su neki muškarci spremni na praktično bilo šta da bi ih osvojili, a čim se to desi, beže glavom bez obzira.

Ova tri razloga mogu jednostavno da odgovore na to pitanje.

Stvar je u hemiji

Posle seksa, ženama se podiže nivo oksitocina, a blizina i maženje istovremeno smanjuju nivo testosterona kod muškaraca. Kod žene se razvija potreba za bliskošću, a muškarac ima potrebu da odstupi i radi nešto produktivno, što će mu ponovo povećati nivo testosterona.

Oseća grižu savesti

Kad se upustite u seksualni odnos prerano, neki muškarci se osećaju krivim i hteli bi da pobegnu od tog osećaja. Većina njih je svesna da žena već počinje da razvija emocije, a opet ista ta većina je u slučaju prevremenog seksualnog odnosa krajnje nespremna na ta osećanja.

Previše dopuštate

Muškarci se ne zaljubljuju kad nešto dobijaju, zaljubljuju se kad nešto daju. Konkretno, zaljubljuju se pre seksa, u periodu kad se bore za mogućnost da do njega uopšte dođe. Ako je morao da se bori za vas i ako sve vreme ima osećaj da mora nešto da vam pruži, ostaće sa vama. Ako sve dobije na tacni, vremenom će da počne da ga zanima neko oko koga ipak mora da se potrudi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.